ΚΟΛΟΒΕΤΣΙΟΣ: «ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ»

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος μίλησε κάνοντας τον απολογισμό για τη φετινή δύσκολη χρονιά των «πρασίνων» ενώ μίλησε και για τους στόχους της νέας σεζόν δείχνοντας ιδιαίτερα αισιόδοξος.

Κολοβέτσιος: «Να περιμένετε κάτι πολύ καλό τη νέα χρονιά»

Αναλυτικά όσα είπε στην «Live Sports»ο Κολοβέτσιος:

Για τη φετινή παρουσία του Παναθηναϊκού:

«Αρχίσαμε πολύ καλά τη χρονιά, καλύτερα απ’ ό,τι περιμέναμε όλοι. Παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο που άρεσε σε όλους τους Έλληνες φιλάθλους. Αναδείχτηκαν αρκετά νέα παιδιά που έπαιξαν πρώτη φορά στη Superleague. Καταφέραμε να προσελκύσουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο. Πετύχαμε πολλά και σημαντικά πράγματα. Δυστυχώς, στον δεύτερο γύρο η ομάδα έπεσε πολύ. Μπορούμε να βρούμε δικαιολογίες για την πτώση μας, αλλά δεν ταιριάζει στον Παναθηναϊκό να δικαιολογείται. Πρέπει να δούμε τους εαυτούς μας και τα λάθη που κάναμε. Με τη νίκη που κάναμε, κλείνουμε θετικά τη σεζόν. Τουλάχιστον, δείξαμε καλό πρόσωπο στο τελευταίο παιχνίδι κι αυτό έχει σημασία για εμάς και τον κόσμο.»

Για το μεγάλο κέρδος της σεζόν:

«Θεωρώ ότι φέτος μπήκαν σωστές και γερές βάσεις, ώστε τη νέα σεζόν να είμαστε πολύ πιο δυνατοί, θα παρουσιαστούμε πιο διαβασμένοι και θα έχουμε μεγαλύτερη σταθερότητα.»

 

Για το αν υπάρχει πίκρα που δεν μπήκε ο Παναθηναϊκός στην πεντάδα:

«Ασφαλώς. Με την εικόνα που δείξαμε πριν από τα Χριστούγεννα το πιστεύαμε. Αντιμετωπίσαμε καλές ομάδες και ήμασταν ανώτεροι. Είχαμε τα φόντα για να μπούμε στην πεντάδα. Μας μένει πικρία γιατί ξέραμε ότι μπορούσαμε. Όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα το πιστεύαμε. Όμως, δεν είχαμε ανάλογη σταθερότητα σε όλη τη χρονιά και αυτό κόστισε. Πρέπει να κοιτάξουμε το μέλλον, να δυναμώσουμε ως σύνολο και να στοχεύσουμε ακόμα πιο ψηλά.»

Ενώ για τους στόχους της νέας σεζόν:

«Σίγουρα ο Παναθηναϊκός θα είναι πιο δυνατός. Θα έρθουν νέοι παίκτες που θα δυναμώσουν το ρόστερ, οι παλιοί θα είμαστε πιο έμπειροι και όλοι θα είμαστε πιο εξοικειωμένοι με τη φιλοσοφία του προπονητή, ενώ δεν θα έχουμε τις φετινές κυρώσεις. Να περιμένετε κάτι πολύ καλό.»

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 18 Αυγούστου