ΑΜΕΣΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΤΑΜΠΙΖΑ ΜΕ ΤΟΥΣ «ΚΟΜΜΕΝΟΥΣ» ΠΑΙΚΤΕΣ

Ο Νίκος Νταμπίζας έχει συζητήσει με τον Γιώργο Δώνη, όσον αφορά την αξιολόγηση του ρόστερ και γνωρίζει ποιοι παίκτες δεν είναι στα πλάνα για τη νέα σεζόν.

Άμεσα συνάντηση του Νταμπίζα με τους «κομμένους» παίκτες

Άμεσα ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ θα αρχίσει να βλέπει τους μάνατζερ των παικτών, που δεν είναι στα πλάνα για τη νέα περίοδο, για διαφόρους λόγους.

Ο Άντονι Μουνιέ είναι ο παίκτης με το μεγαλύτερο συμβόλαιο. Λήγει το 2020 και παίρνει 400.000 ευρώ και είναι ειλημμένη απόφαση να του προταθεί να σπάσει το συμβόλαιό του. Είναι δύσκολη περίπτωση, διότι ο παίκτης δεν είναι διατεθειμένος να αποχωρήσει αν δεν βρει συμβόλαιο ίδιο με αυτό, που έχει με τον Παναθηναϊκό.

Ο Άλτμαν παίρνει 200.000 ευρώ, δυστυχώς η κατάσταση της υγείας του δεν του επιτρέπει να αποδώσει, όσο μπορεί και με αυτόν θα γίνει συζήτηση, για λύση του συμβολαίου του.

Ο Οικονόμου, του οποίου το συμβόλαιο λήγει σε ένα χρόνο παίρνει 170.000 ευρώ και θα γίνει κουβέντα, για να το λύσει.

Ο Κάτσε είναι πιο απλή περίπτωση, διότι ήταν δανεικός από τον ΠΑΟΚ και δεν θα ανανεωθεί ο δανεισμός του. Και ο Τζανδάρης θα αποχωρήσει, αφού και ο ίδιος θέλει να παίζει περισσότερο και ο Δώνης θέλει παίκτη με διαφορετικά στοιχεία, για τα χαφ.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου