ΧΑΤΖΗΓΙΟΒΑΝΗΣ: «ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΣΕ ΠΟΛΥ Η ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΒΑΘΜΩΝ. ΑΝΗΚΩ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ»

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης μιλώντας στον ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6 αναφέρθηκε στα όσα συνέβησαν στον Παναθηναϊκό φέτος αλλά και στο μέλλον του

Χατζηγιοβάνης: «Μας κόστισε πολύ η αφαίρεση βαθμών. Ανήκω στον Παναθηναϊκό»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τάσος Χατζηγιοβάνης:

Για τη φετινή χρονιά του Παναθηναϊκού: «Η χρονιά τελείωσε και τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περιμέναμε, καθώς με την αφαίρεση βαθμών δεν καταφέραμε να κυνηγήσουμε την πεντάδα μέχρι το τέλος. Θα πρέπει να ξεχάσουμε αυτή τη χρονιά και να κοιτάξουμε μπροστά».

Για το τι κόστισε περισσότερο στον Παναθηναϊκό φέτος: «Η αφαίρεση βαθμών, γιατί αλλιώς θα μας ένιωθε ο Άρης. Αν είσαι κοντά είναι αλλιώς. Δεν μπορώ να πω τι φταίει και γιατί έγινε αυτός ο κακός δεύτερος γύρος. Ίσως οι κακές εμφανίσεις, ήρθαν από την κούραση. Δουλειά και μόνο δουλειά για να πάμε καλύτερα του χρόνου».

Για τον ίδιο: «Όσο πιο πολύ παίζεις τόση περισσότερη εμπειρία έχεις. Έγινα πιο ώριμος και έμπειρος και ευχαριστώ τον προπονητή μου για την ευκαιρία που έδωσε».

Για τη νέα χρονιά: «Το καλύτερο για την ομάδα. Αυτό που κοιτάω είναι τον Παναθηναϊκό και να γίνω καλύτερος».

Για τους στόχους του και αν έχει πρόταση: «Αυτή την στιγμή ανήκω στον Παναθηναϊκό. Κάποια στιγμή θέλω να παίξω στο εξωτερικό, γιατί αγαπάω το ποδόσφαιρο και έξω είναι πιο όμορφο. Είναι όνειρό μου να πάω στο εξωτερικό. Τώρα δεν υπάρχει κάτι, καμία πρόταση. Είμαι στον Παναθηναϊκό και παίζω για τον Παναθηναϊκό».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 18 Ιανουαρίου