ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Και παίκτες από την εγχώρια αγορά «κοιτάει» ο Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκός: Οι στόχοι από την ελληνική αγορά

Προτεραιότητα για τον Παναθηναϊκό είναι να αποκτήσει παίκτες από την ξένη αφορά, για πρακτικούς κυρίως λόγους, όμως τίποτα δεν είναι απόλυτο. Οι «πράσινοι» έχουν έτοιμη και λίστα από την ελληνική αγορά, αλλά στο συντριπτικό ποσοστό της αφορά περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που είναι εναλλακτικές.

Ο Μάριος Σιαμπάνης είναι ξεχωριστή υπόθεση, αλλά όλοι οι υπόλοιποι δεδομένα δεν είναι προτεραιότητες. Για παράδειγμα ο Φράνκο Μάζουρεκ το όνομα του οποίου διαρκώς εμπλέκεται με τον Παναθηναϊκό, ναι μεν υπάρχει στη λίστα αλλά ως εναλλακτική και σε καμία περίπτωση προτεραιότητα. Για τη θέση αυτή οι «πράσινοι» έχουν τον Μπουζούκη και δεδομένα δεν θεωρούν τον Αργεντινό του Παναιτωλικού παίκτη που μπορεί να μπει μπροστά απ’ τον 21χρονο αριστεροπόδαρο άσο. Συν τοις άλλοις η συγκεκριμένη θέση σε καμία περίπτωση δεν είναι προτεραιότητα στο σχεδιασμό.

Όπως και να έχει, η ελληνική λίστα έχει να κάνει με ποδοσφαιριστές που θα απασχολήσουν μόνο αν δεν προχωρήσουν οι βασικές επιλογές απ’ το εξωτερικό (πλην Σιαμπάνη).

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου