ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: «ΑΥΛΑΙΑ» ΣΤΙΣ 24 ΜΑΪ́ΟΥ!

Σχεδόν τρεις εβδομάδες θα προπονούνται οι «πράσινοι» μετά το τέλος του Πρωταθλήματος

Παναθηναϊκός: «Αυλαία» στις 24 Μαΐου!

Νωρίς το απόγευμα της Κυριακής (5/5, 16:00) ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Παναιτωλικό. Με αυτή την αναμέτρηση ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του για την περίοδο 2018-19. Τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του, καθώς η σεζόν σε καμία περίπτωση δεν τελειώνει.

Για σχεδόν τρεις εβδομάδες μετά την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος, η ομάδα θα προπονείται κανονικά στο Κορωπί. Μέχρι και την Παρασκευή 24 Μαΐου, υπάρχουν προγραμματισμένες προπονήσεις στο αθλητικό κέντρο των «πράσινων». Τότε θα τελειώσει και τυπικά η δουλειά με τους πάντες να μπαίνουν πλέον σε διαδικασία διακοπών κι όσοι συνεχίσουν να είναι στην ομάδα θα επιστρέψουν τον Ιούλιο για την προετοιμασία της νέας σεζόν.

Στο διάστημα αυτών των (σχεδόν) τριών εβδομάδων, θα πραγματοποιηθούν και 2-3 φιλικά για τον Παναθηναϊκό. Τα οποία θα λάβουν χώρα στο Κορωπί και αναμένεται να ανακοινωθούν οι αντίπαλοι. Οι συγκεκριμένες αναμετρήσεις θα έχουν σημασία για τον Γιώργο Δώνη και δεν θα είναι απλά ματς για να ξεφύγουν απ’ τη ρουτίνα των προπονήσεων οι ποδοσφαιριστές.

Ειδικά για τους νέους που αυτό το διάστημα έχουν ανέβει απ’ την ομάδα νέων, τα φιλικά θα αποτελέσουν κάτι σε δοκιμαστικά! Βλέπετε μέσα από την καθημερινή δουλειά στις προπονήσεις αλλά και τα αγωνιστικά αυτά τεστ, θα αποφασίσει ο Γιώργος Δώνης ποιους θα πάρει μαζί του στην προετοιμασία. Για όσους δεν έχει προκύψει οριστική απόφαση τουλάχιστον (π.χ. Αθανασακόπουλος).

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου