ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΤΟ «ΒΑΡΟΣ» ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ

Μετά από δύο μεταγραφικές περιόδους που υπήρχαν περιορισμοί, ο Παναθηναϊκός θα βασιστεί σχεδόν εξ ολοκλήρου στις εκτός συνόρων προσθήκες

Παναθηναϊκός: Το «βάρος» στους ξένους

Η μη εξασφάλιση άδειας την περασμένη σεζόν, έκανε τον Παναθηναϊκό να μην μπορεί να αποκτήσει ξένους ποδοσφαιριστές. Οι περιορισμοί επέτρεψαν μόνο μία κίνηση (αυτή του Μακέντα) για το περασμένο καλοκαίρι, αλλά και απαγόρευση απόκτησης ξένου τον Γενάρη. Ταυτόχρονα το «τριφύλλι» και τον Γενάρη του 2018 δεν είχε αποκτήσει κάποιον αλλοδαπό (ο Κάτσε δεν θεωρείται ξένος κι ας κατάγεται απ’ την Αλβανία). Αυτόματα λοιπόν, το φετινό καλοκαίρι οικονομικά μπορεί να είναι… σφιχτό, αλλά θα διαφέρει σημαντικά μεταγραφικά.

Ο λόγος δεν είναι άλλος απ’ το γεγονός πως η… δεξαμενή που μπορούν να «ψαρέψουν» οι «πράσινοι», όχι απλά μεγαλώνει αλλά γίνεται τεράστια! Με δεδομένο πάντα πως φέτος δε θα υπάρξει θέμα και θα πάρει το «τριφύλλι» την άδεια όπως όλα δείχνουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι ξένες αγορές θα αποτελέσουν όχι απλά τη βασική «πηγή» απόκτησης παικτών, αλλά σχεδόν εξ’ ολοκλήρου! Εκεί ψάχνει το «τριφύλλι» λύσεις για τις θέσεις που κρίνουν προπονητής και τεχνικός διευθυντής πως απαιτείται ενίσχυση και από εκεί θα είναι όλες οι βασικές επιλογές του «τριφυλλιού».

Διαβάστε περισσότερα στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» που κυκλοφορεί…

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 20 Αυγούστου