ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ!

Νταμπίζας και Δώνης μετά το ματς με τον Παναιτωλικό θα ενημερωθούν για το ύψος του μπάτζετ.

Παναθηναϊκός: Περιμένουν να μάθουν το μπάτζετ!

Η ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού, φαντάζει ως η τελευταία εκκρεμότητα, προκειμένου να μπει για τα καλά σε κατάσταση σχεδιασμού της επόμενης σεζόν το «τριφύλλι». Όπως έχει γράψει η «ΠΡΑΣΙΝΗ» πολλές φορές, για να γίνει αυτό προαπαιτούμενο είναι να μάθουν ο Νίκος Νταμπίζας και ο Γιώργος Δώνης, το μπάτζετ που θα έχουν στη διάθεσή τους συνολικά για το αγωνιστικό τμήμα. Για συμβόλαια ουσιαστικά, καθώς περίπτωση να πληρωθεί ομάδα για να έρθει ποδοσφαιριστής, μάλλον δεν υπάρχει.

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, η κρισιμότατη αυτή εκκρεμότητα θα διευθετηθεί την ερχόμενη εβδομάδα τελικά. Μετά το ματς με τον Παναιτωλικό δηλαδή, μετά και την τυπική ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων για την περίοδο 2018-19.
Ο τεχνικός διευθυντής των «πράσινων» είναι δεδομένα σε συχνή επαφή με τον μεγαλομέτοχο. Έτσι οι ανάγκες που έχει η ομάδα (έστω και σε αυτό το… φτωχό οικονομικό πλαίσιο), έχουν γίνει γνωστές στον Γιάννη Αλαφούζο. Κατά συνέπεια απλά βρίσκονται σε αναμονή οι άνθρωποι που «τρέχουν» το πλάνο, για να ενημερωθούν για το τελικό ύψος του μπάτζετ, το οποίο φυσικά θα αποφασίσει ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο τελευταίος βρίσκεται εκτός Αθηνών και με την επιστροφή του θα διευθετηθεί κι αυτή η καθοριστική υπόθεση για να ξεκινήσει το «τρέξιμο» του σχεδιασμού της επόμενης σεζόν. Το να γίνουν εκτιμήσεις είναι δύσκολο αλλά ίσως και υπερβολικά απλό. Βλέπετε αυτό που ακούγεται πως θα είναι κάπως αυξημένο το μπάτζετ, είναι αυτονόητο λόγω της αύξησης κάποιων συμβολαίων που έτσι κι αλλιώς προβλέπονται ή θα προκύψουν λόγω επεκτάσεων (π.χ. Μπουζούκη). Κατά συνέπεια αν δεν υπάρξει αύξηση του μπάτζετ, θα μιλάμε ουσιαστικά για χειρότερη κατάσταση σε σχέση με την σεζόν που ολοκληρώνεται.

Βέβαια πάντα «ανοιχτό» είναι το ενδεχόμενο της πώλησης, αν προκύψει ικανοποιητική πρόταση για ποδοσφαιριστή της ομάδας. Προκειμένου τα χρήματα αυτά να διατεθούν για το μπάτζετ και να φέρουν έξτρα κινήσεις τις οποίες χρειάζεται το «τριφύλλι». Σε κάθε περίπτωση είναι «ανοιχτές» και οι περιπτώσεις των παικτών που δεν υπολογίζονται αλλά δεσμεύονται με συμβόλαιο. Όπως και να έχει, για να «τρέξουν» όλα αυτά πρέπει να υπάρξει η γνωστοποίηση του μπάτζετ σε Νταμπίζα και Δώνη.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 18 Αυγούστου