ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: «ΕΓΡΑΨΑΝ» ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ… ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ!

Οι έξι παίκτες για τους οποίους η σεζόν ολοκληρώθηκε νωρίτερα-Τι έκαναν, τι πέτυχαν, ποιοι ήταν έκπληξη και ποιοι απογοήτευσαν.

Παναθηναϊκός: «Έγραψαν» τη φετινή… ιστορία τους!

Έχει απομείνει μία αναμέτρηση για να ολοκληρωθεί και τυπικά η αγωνιστική περίοδος. Η οποία τελειώνει «πικρά» για τον Παναθηναϊκό, λόγω απώλειας του στόχου που έμοιαζε εφικτός από ένα σημείο και μετά. Σε κάθε περίπτωση, το ματς με τον Παναιτωλικό θα είναι η… αυλαία του φετινού «τριφυλλιού».

Ή για ένα μεγάλο μέρος του τουλάχιστον. Βλέπετε κάποιοι ποδοσφαιριστές είτε λόγω τραυματισμών είτε λόγω τιμωριών, έχουν ήδη ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους και απλά προπονούνται μέχρι να έρθει η ώρα για διακοπές. Κουρμπέλης, Ινσούα, Δώνης και Οικονόμου είναι τιμωρημένοι, ενώ Μπουζούκης και Μαυρομμάτης έχουν θέματα τραυματισμών.

Μια… μίξη ποδοσφαιριστών, που έδωσε ο καθένας τους και κάτι. Άλλος σταθερότητα, άλλος ποιότητα, άλλος ηγετική φυσιογνωμία, άλλος λιγότερα απ’ όσα περίμενε η ομάδα και πάει λέγοντας.

Δείτε μια σύντομη αναδρομή των πεπραγμένων τους για την περίοδο 2018-19 στη σημερινή «ΠΡΑΣΙΝΗ» που κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της χώρας.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου