ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΑΜΚ

Προχωράει η άδεια και αρχίζει ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν

Παναθηναϊκός: Κλείνει η ΑΜΚ

Όλα σε έναν δρόμο έχουν μπει στον Παναθηναϊκό και υπάρχει αισιοδοξία ενόψει της νέας σεζόν για μια πιο ομαλή λειτουργία της ομάδας σε όλα τα επίπεδα. Στο τέλος Απριλίου θα κλείσει η ΑΜΚ, που άνοιξε στο τέλος Φλεβάρη. Τότε η «ΠΡΑΣΙΝΗ» είχε αναφέρει, ότι αυτή η ΑΜΚ θα έχει δίμηνη και όχι τετράμηνη διάρκεια και στο τέλος Απριλίου κλείνει.

Το ύψος της είναι 6 εκατ. ευρώ, φαίνεται ότι τα 4,5 μπήκαν και για να καλυφθούν οι υποχρεώσεις ενόψει της αδειοδότησης και μένει να φανεί, αν θα καλυφθεί όλη η ΑΜΚ, ή όχι. Όσον αφορά την άδεια της ομάδας είναι δεδομένο, ότι ο φάκελος θα εγκριθεί. Ήδη τα μηνύματα είναι απόλυτα ευχάριστα και αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα με το πλάνο βιωσιμότητας δεν επηρεάζει την άδεια και σύμφωνα με τον κανονισμό θα επιβληθεί πρόστιμο 20.000 ευρώ.

Μετά το Πάσχα θα αρχίσει και ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν, όταν και τυπικά μάθουν στον Παναθηναϊκό, ότι θα πάρουν την άδεια. Ήδη ο Γιώργος Δώνης με τον Νίκο Νταμπίζα έχουν ένα πλάνο και αναμένεται η έγκριση από τον Αλαφούζο. Όσον αφορά το μπάτζετ καμία απόφαση δεν υπάρχει ακόμα για τη νέα σεζόν και ανάλογα με τις αποχωρήσεις και το κόστος αυτών θα ληφθούν αποφάσεις. Σίγουρα, όμως, δεν θα έχει σημαντική διαφορά από τα 3,5 εκατ. ευρώ (καθαρά), που είναι τώρα με βάση και τα συμβόλαια της νέας σεζόν.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου