ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ!

Προτεραιότητα ενίσχυσης για τον Παναθηναϊκό τη νέα περίοδο είναι η επιθετική γραμμή με ακραίους και φορ.

Παναθηναϊκός: Το βάρος στην ενίσχυση της επίθεσης!

Ο φετινός Παναθηναϊκός σίγουρα έχει πολλά κενά και είναι λογικό, αφού το προηγούμενο καλοκαίρι δεν μπορούσε να κάνει μεταγραφές άνω των 23 ετών και είχε περιορισμό. Ηδη χαράζουν ένα πλάνο για τη νέα σεζόν ο Νίκος Νταμπίζας και ο Γιώργος Δώνης, για να πάρουν τις τελικές αποφάσεις μετά το τέλος της. Η ομάδα θα ενισχυθεί και στις τρεις γραμμές, αλλά όπως γράφει η «ΠΡΑΣΙΝΗ», υπάρχει προτεραιότητα για την επιθετική γραμμή. Όχι μόνο στη θέση του φορ ή του δεύτερου επιθετικού, αλλά και τις δύο θέσεις των ακραίων.

Εκεί, όπου όσο ήταν σε καλή κατάσταση φέτος ο Χατζηγιοβάνης και ο Μπουζούκης η ομάδα, παρήγε παιχνίδι, έκανε ευκαιρίες και είχε γκολ. Από τη στιγμή, που οι δύο νεαροί παίκτες, είτε δεν ήταν σε καλή κατάσταση, είτε δεν έπαιζαν για άλλους λόγους υπήρχε πρόβλημα στην ομάδα. Ο Μουνιέ δεν βοήθησε καθόλου, ενώ ο Άλτμαν ήταν περισσότερο τραυματίας πάρα υγιής. Και στους δύο τελευταίους θα γίνει πρόταση να αποχωρήσουν και ανάλογα με την εξέλιξη θα κινηθεί ο Παναθηναϊκός για παίκτες στη θέση τους. Πάντως αν όλα πάνε καλά με τις αποχωρήσεις οι «πράσινοι» θα αποκτήσουν τουλάχιστον τρεις ακραίους (υπάρχει και ο Εμμανουηλίδης, που υπολογίζεται και για αυτή την θέση και για φορ) και ένα φορ, που θα πλαισιώσει τον Μακέντα στην επίθεση. Είτε για να παίζει μαζί του, είτε για να παίζει αυτός, που είναι σε καλύτερη κατάσταση. Φυσικά σε δεύτερο πλάνο είναι η απόκτηση και στόπερ και κεντρικών χαφ (που θα είναι παραπάνω αν φύγει με πώληση ο Κουρμπέλης).

Αυτό, πάντως, που θα ισχύσει στις μεταγραφές του καλοκαιριού είναι, ότι πρώτα θα προχωρήσουν οι αποχωρήσεις, έτσι ώστε να δουν στον Παναθηναϊκό και τι ποσό θα εξοικονομήσουν για τη νέα περίοδο, αλλά και ποιες θέσεις θα αδειάσουν και μετά θα προχωρήσουν στις μεταγραφές.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 22 Ιουλίου