ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΨΗΦΙΣΕ ΕΤΣΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΣΤΗΝ ΛΙΓΚΑ

Έγινε πολλή κουβέντα χθες, για την απόφαση του Παναθηναϊκού να ψηφίσει τελικά τον υποψήφιο, που προέρχεται από την ΑΕΚ και τελικά με την ψήφο αυτή ο Μηνάς Λυσάνδρου να βγει νέος πρόεδρος της Λίγκα.

Για αυτό ψήφισε έτσι ο Παναθηναϊκός στην Λίγκα

Οι πληροφορίες λένε, ότι η αρχική απόφαση των «πρασίνων» ήταν να κρατήσουν μία ουδέτερη στάση και να μην πάρουν ούτε το ένα μέρος, ούτε το άλλο στις εκλογές. Τελικά αποφασίστηκε ο Παναθηναϊκός να στηρίξει την υποψηφιότητα του Λυσάνδρου και όπως έλεγαν χθες από τον Παναθηναϊκό «αυτό έγινε για το πρόσωπο και μόνο». Με λίγα λόγια αυτό, που λένε στον Παναθηναϊκό είναι ότι χθες στην Λίγκα ψήφισαν πρόσωπο και όχι ομάδα.

Έχουν σε μεγάλη εκτίμηση τον Μηνά Λυσάνδρου και θεωρούν, ότι είναι ένα πρόσωπο, που μπορεί να συνδράμει στην βελτίωση του ποδοσφαίρου και στην μείωση των αντιπαραθέσεων.

Φυσικά πρέπει να πούμε, ότι έκανε σε κόσμο κακή εντύπωση, ότι την υποψηφιότητα του Λυσάνδρου την στήριξε και ο Ολυμπιακός και αρκετοί φίλοι της ομάδας έλεγαν, ότι το πιο σωστό θα ήταν ο Παναθηναϊκός να μην ψηφίσει κανέναν, από την στιγμή που ο έτερος υποψήφιος ήταν ο γιος του Βασίλη Γκαγκάτση, πρωταγωνιστή των χρόνων της παράγκας με ευνοούμενο τον Ολυμπιακό.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 19 Ιουλίου