ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ!

Ο Γιάννης Αλαφούζος γνωρίζει τις προθέσεις Νταμπίζα, Δώνη, για την αναδόμηση του ρόστερ και είναι θετικός

Παναθηναϊκός: Σχέδιο αναδόμησης!

Ο Γιώργος Δώνης έχει βγάλει ήδη τα περισσότερα συμπεράσματα για το ρόστερ και τις αλλαγές, που πρέπει να γίνουν, ώστε ο Παναθηναϊκός να είναι πολύ καλύτερος τη νέα σεζόν. Ο τεχνικός των «πρασίνων» περιμένει να οριστικοποιηθεί η άδεια της ομάδας, κάτι που θεωρείται σίγουρο, και στη συνέχεια θα μιλήσει με τον Νίκο Νταμπίζα για ονόματα παικτών, που θα κοιτάξει η ομάδα, ενόψει μεταγραφών σε θέσεις, που έχει αναφέρει η «ΠΡΑΣΙΝΗ» εδώ και ημέρες. Στόπερ, ακραίους, χαφ, επιθετικό.

Ο Δώνης με τον Νταμπίζα ήδη έχουν κάνει κάποιες κουβέντες και στον Αλαφούζο έχει μεταφερθεί η επιθυμία τους για σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ. Ο Νταμπίζας είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Αλαφούζο, ο οποίος αυτές τις ημέρες αναμένεται να του δώσει το οκ, για να προχωρήσει ο σχεδιασμός τη νέα χρονιά με συγκεκριμένο μπάτζετ και για τις αποχωρήσεις παικτών, αλλά και για τις μεταγραφές. Η αρχική εκτίμηση και οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι η ομάδα μπορεί να φθάσει και τις οκτώ μεταγραφές, αρκεί να πάνε όλα καλά με τις αποχωρήσεις και ο Νταμπίζας εξοικονομήσει ένα ποσό. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο αυτό, αλλά θα γίνει προσπάθεια σημαντική.

Η αξιολόγηση, που απομένει κυρίως στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και λιγότερο στο ματς με τον Ατρόμητο είναι για κάποιους νέους παίκτες, αν θα μείνουν στην ομάδα τη νέα σεζόν, η θα δοθούν δανεικοί. Και στο ματς με τον ΟΦΗ ο Δώνης είδε κάποια πράγματα, που θα τον βοηθήσουν στις αποφάσεις του.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 20 Ιουλίου