ΔΩΝΗΣ: «ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΟΧΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ»

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Γιώργος Δώνης τόνισε ότι η ήττα από την ΟΦΗ του έδωσε τη δυνατότητα να βγάλει συμπεράσματα

Δώνης: «Στήριξη σε μία πραγματικότητα, όχι σε ένα παιχνίδι»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δώνη στη συνέντευξη Τύπου:

Από την αρχή της χρονιάς εσείς και ο κ. Νταμπίζας έχετε περιγράψει με ρεαλισμό το πλάνο σας. Θεωρείτε ότι τέτοιες ήττες αποτελούν πισωγύρισμα για το εγχείρημα σας;

«Καταρχάς δεν νομίζω ότι ένας σοβαρός και νοήμων φίλαθλος θα σταθεί σε ένα παιχνίδι για το αν θα στηρίξει το πλάνο μας. Μπαίνει στη διαδικασία να στηρίξει μία πραγματικότητα. Σε αυτό που έχουμε αρχίσει από το καλοκαίρι και θα πάει μέχρι τις 5 Μάιου, ακόμα και τέτοια αποτελέσματα μας δίνουν τη δυνατότητα να βγάλουμε συμπεράσματα από την αξιολόγηση του ρόστερ. Εμένα μου δίνει τη δυνατότητα να δω κάποιους παίκτες. Να τα μετρήσουμε όλα με τον κύριο Νταμπίζα και να πάρουμε τις αποφάσεις μας για την αναδιάρθρωση του ρόστερ και να γίνουμε καλύτεροι. Δεν θα το θεωρούσα σοβαρό κάποιος να πάρει ως κριτήριο ένα παιχνίδι υπό τέτοιες συνθήκες».

Είπατε στην δήλωση σας αμέσως μετά τη λήξη, ότι ήταν ένα χρήσιμο ματς για να βγάλετε συμπεράσματα. Θέλετε να μας πείτε κάποια από αυτά;

«Θεωρώ ότι ήταν ένα παιχνίδι πολύ χαμηλής ποιότητας σε πολλά πράγματα. Όταν βλέπεις εύκολα λάθη, κακή κυκλοφορία, δεν μπορείς να πεις πολλά. Παρότι η εικόνα που είχα στην προπόνηση έδειχνε υψηλό κίνητρο, στο γήπεδο ήμασταν σαν υπνωτισμένοι. Σε ένα τέτοιο ματς δεν μπορείς να πεις τίποτα συγκεκριμένο, είχαμε πολλούς ποδοσφαιριστές σε κακή μέρα. Έλειπαν παίκτες-βαρόμετρα που μας επηρεάζουν στην απόδοση μας. Έχω εικόνα για όλους από την προπόνηση, αλλά θέλω δω κάποια πράγματα στο γήπεδο για να πάρω τις αποφάσεις μου, τις οποίες δεν θα τις πω τώρα».

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε μία ανακοίνωση που αναφέρει ονομαστικά εσάς και τον κ. Νταμπίζα. Θέλετε να κάνετε κάποιο σχόλιο;

«Μπορώ να κάνω οποιοδήποτε ποδοσφαιρικό σχόλιο. Ασχολούμαι όλα τα χρόνια με τη δική του ομάδα και όχι με κάτι άλλο. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 05 Δεκεμβρίου