ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ ΟΙ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ

Προτεραιότητα δίνεται στους χαμηλόμισθους Έλληνες παίκτες.

Παναθηναϊκός: Σε πρώτο πλάνο οι ανανεώσεις

Άμεσα αυτό το καλοκαίρι εκτός από το συμβόλαιο του Κουλιμπαλί λήγει και αυτό του Θεοχάρη, το οποίο θα ανανεωθεί, αφού υπολογίζεται για τη νέα περίοδο, ως μία λύση για τα στόπερ. Όπως αναφέρει η «ΠΡΑΣΙΝΗ» ο Νίκος Νταμπίζας θα μιλήσει πρώτα για τα συμβόλαια, που λήγουν το 2020 με τους Έλληνες παίκτες της ομάδας, που είναι χαμηλόμισθοι, αλλά είτε έπαιξαν αρκετά φέτος, είτε ετοιμάζονται, για να έχουν συμμετοχές τη νέα περίοδο.

Στην πρώτη κατηγορία είναι οι Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης Εμμανουηλίδης, Μαυρομμάτης. Ο Χατζηγιοβάνης παίζει για τρίτη χρονιά έχει τις ίδιες απολαβές με τον Μπουζούκη και θα κληθεί να επεκτείνει στο συμβόλαιό του, ώστε να έχει ένα ισχυρό διαπραγματευτικό ατού ο Παναθηναϊκός αν έρθει πρόταση. Το ίδιο ισχύει και για τον Μπουζούκη, που έκανε μία σπουδαία χρόνια φέτος και θέλει να τον «δέσει» ο Παναθηναϊκός.

Κουβέντα για επέκταση συμβολαίου θα γίνει και για τους Μαυρομμάτη, Εμμανουηλίδη, που και αυτοί έπαιξαν κάποια ματς φέτος. Όσον αφορά τον Αποστολάκη και τον Σέχου, είναι οι πιο χαμηλόμισθοι, θα υπολογίζονται για την πρώτη ομάδα τη νέα περίοδο και θα τους προταθεί επέκταση συμβολαίου με αύξηση των απολαβών τους. Φυσικά κανείς δεν είναι σίγουρος αν όλοι οι παίκτες δεχθούν την πρόταση, που θα τους γίνει, ανάλογα και με το οικονομικό ύψος.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 18 Ιουνίου