ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Η ΡΗΤΡΑ ΤΟΥ ΙΝΣΟΥΑ

Αναμένεται επαφή του Νταμπίζα με τον μάνατζερ του Ινσούα.

Παναθηναϊκός: Η ρήτρα του Ινσούα

Ο Εμάνουελ Ινσούα είναι από τους παίκτες, που και ο Νταμπίζας και ο Δώνης θέλουν να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και τη νέα χρονιά και μετά το 2020, που λήγει το συμβόλαιό του. Αυτό, που αποκαλύπτει σήμερα η «ΠΡΑΣΙΝΗ» είναι ότι για αυτό το καλοκαίρι η ρήτρα αγοράς του παίκτη ανεβαίνει στα 2 εκατ. ευρώ από το 1,5 εκατ. ευρώ, που ήταν μέχρι το προηγούμενο καλοκαίρι, όταν τελικά δεν προχώρησε στην κατάθεσή της η Λας Πάλμας.

Αυτό ήταν το deal, που είχαν υπογράψει οι «πράσινοι» με τον Αργεντίνο, όταν ήρθε το καλοκαίρι του 2017. Στην τελευταία του χρονιά έβαλαν μεγαλύτερη ρήτρα. Το ένα εκατ. πάει στον Παναθηναϊκό και άλλο εκατομμύριο ευρώ πάει στην Ουντινέζε.

Ο αδερφός του Ινσούα είναι στην Αθήνα και μαζί γιόρτασαν τα γενέθλια του παίκτη προχθές το βράδυ. Η γυναίκα του του ετοίμασε έκπληξη, κάλεσε τους συμπαίκτες του και όταν μπήκε σπίτι ο Αργεντίνος μπακ, τους βρήκε όλους εκεί και έσβησε κεράκια σε μία υπέροχη τούρτα. Ο αδερφός του Ινσούα, που είναι και μάνατζέρ του θα έχει μια πρώτη κουβέντα με τον Νταμπίζα, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Στην φάση αυτή δύσκολα θα γίνει κουβέντα, για ανανέωση του συμβολαίου του παίκτη, που λήγει το 2020. Όσον αφορά τον Ινσούα σίγουρα έχει δεθεί με την ομάδα και τους συμπαίκτες του, από την άλλη, όμως, θέλει να ξέρει τι προοπτικές έχει η ομάδα και αν θα βελτιωθεί τη νέα περίοδο. Και κυρίως να νιώσει σιγουριά, ότι δεν θα επαναληφθούν τα περσινά, η οι αφαιρέσεις βαθμών. Και φυσικά κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει, αν μία ομάδα έρθει και δώσει την ρήτρα στον Παναθηναϊκό. Σε περίπτωση, που ικανοποιήσει οικονομικά τον παίκτη τότε μπορεί να φύγει και το καλοκαίρι.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 18 Ιουνίου