ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΓΙΑ ΜΟΥΝΙΕ

Οι συζητήσεις με τον Μουνιέ και τα αγκάθια του διαζυγίου.

Παναθηναϊκός: Οι δυσκολίες για Μουνιέ

Ο Άντονι Μουνιέ αναμένεται να κληθεί για να λύσει το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό στο τέλος της χρονιάς. Το γεγονός ότι δύσκολα θα παραμείνει στην ομάδα το έχει καταλάβει και ο ίδιος, καθώς δεν έπαιξε σε αρκετά παιχνίδια φέτος, ακόμα και όταν δεν ήταν τραυματίας.

Ωστόσο, στα τελευταία τρία παιχνίδια ο Δώνης θα τον χρησιμοποιήσει με στόχο να παίξει και ίδιος, να πάρει συμμετοχές και να είναι πιο εφικτό για τον ίδιο να βρει την επόμενη ομάδα του. Ο Μουνιέ συμφώνησε το προηγούμενο καλοκαίρι να πάρει λιγότερα χρήματα για την τρέχουσα περίοδο και περισσότερα στην τελευταία χρονιά του συμβολαίου του.

Οι πληροφορίες από το περιβάλλον του αναφέρουν, όπως γράφει η «ΠΡΑΣΙΝΗ» ότι το συμβόλαιό του θα το σπάσει, μόνο αν εισπράξει τα χρήματα και της νέας χρονιάς, η αν βρει ομάδα που θα του δώσει τα χρήματα, που είναι να πάρει από τον Παναθηναϊκό. Δεν θα είναι εύκολη υπόθεση και η άποψη ότι θα γλιτώσει ο Παναθηναϊκός τα χρήματα που είναι να πάρει ο Μουνιέ για του χρόνου, περίπου 600.000 ευρώ μικτά είναι αυθαίρετο συμπέρασμα, χωρίς καμία βάση.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 19 Ιουλίου