ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΠΛΑΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2020!

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει καταθέσει πλάνο βιωσιμότητας, που αναφέρει, ότι μέχρι το 2020, ο Παναθηναϊκός θα είναι καθαρός από χρέη!

Παναθηναϊκός: Πλάνο μέχρι το 2020!

Ο Γιώργος Δώνης σε συνεντεύξεις, που έχει δώσει από την αρχή της χρονιάς έχει μιλήσει για ένα τριετές πλάνο, που έχει στόχο την εξυγίανση της ΠΑΕ στο τέλος της τριετίας και την ομάδα να μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό την μεθεπόμενη περίοδο. Αυτό αποτυπώνεται και στο πλάνο βιωσιμότητας, που έχει καταθέσει ο Παναθηναϊκός, στον φάκελο, που θα εξεταστεί, για την αδειοδότηση .

Όπως αναφέρει η Πράσινη, σύμφωνα με το πλάνο, που έχει κατατεθεί τα χρέη της ομάδας, που αγγίζουν τα 23 εκ. ευρώ μειώνονται κάθε χρόνο σταδιακά και σε 18 μήνες θα έχει έρθει η εξυγίανση. Σύμφωνα με το πλάνο, που έχει κατατεθεί μέσα στο 2020 ο Παναθηναϊκός θα έχει «καθαρίσει» από τα χρέη. Το πλάνο περιλαμβάνει έσοδα, από εισιτήρια, διαρκείας, χορηγούς, τηλεοπτικό συμβόλαιο και πιθανότατα πώληση παίκτη. Επίσης το μπάτζετ της ομάδας παραμένει σχεδόν ίδιο με μία πολύ μικρή αύξηση (5%) και στην διάρκεια της επόμενης περιόδου θα υπάρξουν και άλλες ΑΜΚ ώστε να καλυφθούν τα χρέη. Μην ξεχνάμε, ότι φέτος έχουν μπει 25,5 εκ. ευρώ και έχει μειωθεί σημαντικά το χρέος και ο Παναθηναϊκός παίρνει και την άδεια.

Όσον αφορά το πλάνο βιωσιμότητας η θέση της ΠΑΕ παραμένει αρνητική τη φετινή περίοδο, αλλά με την ΑΜΚ, που είναι σε εξέλιξη και το πλάνο αυτό, που έχει κατατεθεί οι εξελίξεις θα είναι απόλυτα θετικές μετά από 18 μήνες, όταν ο Παναθηναϊκός θα μπαίνει στην τελευταία χρονιά του τριετούς πλάνου, στο οποίο έχει αναφερθεί ο Δώνης και υπάρχει συμφωνία με τον Νταμπίζα και τον Αλαφούζο. Αρκεί όλα να τηρηθούν τη νέα περίοδο, όπως έχει γίνει μέχρι τώρα την φετινή περίοδο.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 18 Ιουνίου