ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Η ΑΔΕΙΑ, Ο ΜΠΟΥΖΟΥΚΗΣ ΚΑΙ Η ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τα χρήματα που πρέπει να βάλει ο Αλαφούζος μέχρι αύριο, τις νέες συμφωνίες που ολοκληρώθηκαν, το πρόβλημα με τον νεαρό άσο του Παναθηναϊκού και το 20λεπτο κόντρα στον ΟΣΦΠ.

Παναθηναϊκός: Η άδεια, ο Μπουζούκης και η σιγουριά για το ντέρμπι

Χρήματα από τον Γιάννη Αλαφούζο πρέπει να μπουν σήμερα και αύριο, για να προχωρήσει ο Παναθηναϊκός στις τελικές συμφωνίες με πρώην παίκτες, προπονητές και ομάδες και να καταθέσει πλήρη φάκελο μέχρι την Παρασκευή, όπως αναφέρει η Πράσινη της Τρίτης.

Ο Τάσος Νικολογιάννης αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες που απομένουν με τον χρόνο να πιέζει, τις δύο σημαντικές συμφωνίες με συλλόγους του εξωτερικού, αλλά και γιατί δεν κινδυνεύει η άδεια από το πλάνο βιωσιμότητας.

Παράλληλα στην Πράσινη της Τρίτης θα μάθετε για το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει ο Γιάννης Μπουζούκης και θα τον αφήσει ένα διάστημα εκτός προπονήσεων, αλλά και γιατί υπάρχει στο «τριφύλλι» σιγουριά για τη διεξαγωγή των 20 λεπτών του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και καμία ανησυχία για την έφεση.

Φυσικά ΜΟΝΟ στην εφημερίδα όλων των Παναθηναϊκών, θα βρείτε τόσο αναλυτικό ρεπορτάζ για τις επιτυχίες στο βόλεϊ και τα υπόλοιπα αθλήματα του Παναθηναϊκού Α.Ο., αλλά και πλήρη ανάλυση για τη νέα νίκη του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και την τεράστια εμφάνιση του Γιώργου Παπαγιάννη.

Μην χάσετε την Πράσινη της Τρίτης, που κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της χώρας.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 19 Ιανουαρίου