ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΤΑ ΤΡΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ

Μουνιέ, Κουλιμπαλί και Κάτσε έχουν άκρως αβέβαιο μέλλον στον Παναθηναϊκό-Τα δεδομένα για τους τρεις παίκτες.

Παναθηναϊκός: Τα τρία ερωτηματικά

Το καλοκαίρι που μας έρχεται φαντάζει δεδομένο πως ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει σε αλλαγές στο ρόστερ του. Παρά τις οικονομικές δυσκολίες, θα γίνει κάποιου είδους… ξεσκαρτάρισμα, στο επίπεδο που θα κρίνουν οι αρμόδιοι βέβαια (συν το γεγονός πως θα είναι στο επίπεδο που μπορούν). Παρ’ όλα αυτά, τα πράγματα δείχνουν να έχουν πάρει τον δρόμο τους για κάποιους παίκτες. Ειδικά για πιο έμπειρα παιδιά που είναι σαφές πως υπάρχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις απ’ αυτούς. Επίσης, τα δεδομένα που διαμορφώνονται δημιουργούν μια εικόνα αναφορικά με το τι πρέπει να περιμένουμε. Ειδικά στις τρεις βασικότερες περιπτώσεις. Αυτές των Αντονί Μουνιέ, Ουσμάν Κουλιμπαλί και Έργκους Κάτσε.

Αναφορικά με τον Γάλλο έμπειρο εξτρέμ, η σεζόν κάλλιστα χαρακτηρίζεται και καταστροφική. Έχει ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμη, όμως δύσκολα θα ανατραπεί η κατάσταση που τον θέλει να διαπραγματεύεται τη «λύση» της συνεργασίας του με το «τριφύλλι», αναζητώντας αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Απ’ την άλλη ο Ουσμάν Κουλιμπαλί είναι τελείως διαφορετική περίπτωση. Του έχει γίνει συγκεκριμένη πρόταση και είναι στο χέρι του αν θα την αποδεχτεί ή όχι. Ο Παναθηναϊκός σε καμία περίπτωση δε θα ανεβάσει την προσφορά του. Όπως είναι ξεκάθαρο πως ο Αφρικανός θα ήθελε κάτι περισσότερο, γι’ αυτό και ψάχνει άλλη πρόταση. Αν τη βρει, τότε θα φύγει. Αν δεν τη βρει, θα ανανεώσει λέει η λογική. Σε κάθε περίπτωση το θέμα είναι για τα καλά ανοιχτό.

Τέλος, αναφορικά με τον Έργκους Κάτσε υπάρχουν δυσκολίες γύρω απ’ τα χρήματα που θα απαιτούσε πιθανή παραμονή του. Και οι «πράσινοι» σαφώς δεν είναι σίγουροι πως σε αυτή την οικονομική εποχή τους, μπορούν να ποντάρουν τέτοια ποσά σε αυτόν. Στη Θεσσαλονίκη, μάλιστα, θεωρούν δεδομένο πως θα φύγει απ’ τον Παναθηναϊκό. Λέγεται μάλιστα πως εντός των εβδομάδων θα γίνει ραντεβού του ΠΑΟΚ με τον εκπρόσωπό του, για να συζητηθεί το μέλλον της καριέρας του. Η αλήθεια είναι πως με συμβόλαιο 400.000 ευρώ συν τα χρήματα που θα θέλει ο «δικέφαλος», δείχνει απίθανο να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό ο Αλβανός μέσος.

Όπως και να έχει πολλά αλλάζουν από τη μία στιγμή στην άλλη και μέσω των επαφών-διαπραγματεύσεων. Όμως αυτή τη στιγμή τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα για τα τρία αυτά παιδιά.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 22 Ιουλίου