ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡΩΝ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30.000! 

Την καλύτερη φετινή του εικόνα σε θέμα προσέλευσης κόσμου του Παναθηναϊκού, θα παρουσιάσει απόψε το ΟΑΚΑ! 

Βροντερό παρών, ίσως και πάνω από 30.000! 

Το τελευταίο μεγάλο ματς της χρονιάς στην έδρα του Παναθηναϊκού. Για την ακρίβεια το μεγαλύτερο απ’ όλα, κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο. Οι φίλοι του «τριφυλλιού» παρότι αρχικά έδειχναν κάπως… παγωμένοι με όσα γίνονται και την κατάσταση της ομάδας, τελικά δεν γίνεται να λείψουν απ’ το πλευρό των παικτών! Η προπώληση πήγε αρκετά καλά και υπάρχουν αισιόδοξες προβλέψεις για προσέλευση 30.000 φίλων του «τριφυλλιού» απόψε, ίσως και περισσότερων! Άλλωστε το ΟΑΚΑ πάντα είναι απρόβλεπτο σε θέματα προσέλευσης, καθώς οι περισσότεροι προμηθεύονται εισιτήρια τελευταία στιγμή. Σε κάθε περίπτωση θα υπάρξει η μεγαλύτερη παρουσία κόσμου του Παναθηναϊκού στο φετινό Πρωτάθλημα. Σε αυτό θα βοηθήσει κάπως και το γεγονός πως αναμένεται ανοιξιάτικος καιρός, αλλά πρώτα και πάνω απ’ όλα είναι το ίδιο το ντέρμπι που θα προσελκύσει τον κόσμο. 

Όσοι επιθυμούν να προμηθευτούν σήμερα εισιτήρια, πέρα απ’ την ηλεκτρονική διάθεση μέσω viva.gr, θα λειτουργήσουν και τρία εκδοτήρια. Αυτά είναι: 

*Σταθμός Ειρήνης (ΗΣΑΠ): 12:00μ.μ.-7:00μ.μ.

*Είσοδος Λ. Κύμης: 1:00μ.μ.-7:00μ.μ.

*Βορειοανατολική είσοδος ΟΑΚΑ (από Λ. Κηφισίας): 4:00μ.μ.-7:00μ.μ.

Οι τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονται από 10 έως 80 ευρώ και για να αποφευχθεί ταλαιπωρία, καλό είναι να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας και να προσέλθετε στο Στάδιο όσο το δυνατόν νωρίτερα. 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 21 Μαίου