ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΚΑΡΕΛΗ

Το όνομα του Νίκου Καρέλη επανήλθε στο προσκήνιο του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός: Τι ισχύει για Καρέλη

Ο Νίκος Καρέλης φέρεται να ξανά να μπαίνει στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Ωστόσο, η «Πράσινη» αναλύει τι ακριβώς ισχύει στην περίπτωση του Έλληνα επιθετικού, αλλά και στα άλλα μεταγραφικά μέτωπα του «τριφυλλιού».

Αυτό που ισχύει είναι ότι δεν έχει γίνει καμία κουβέντα για τον Καρέλη. Στον Παναθηναϊκό περιμένουν πρώτα να πάρουν την άδεια, μετά ο Νίκος Νταμπίζας με τον Γιώργο Δώνη να προχωρήσουν στις αποφάσεις για τις αποχωρήσεις παικτών από το ρόστερ, που θα κριθεί, ότι δεν έχουν προσφέρει, στη συνέχεια να βγει το ποσό, που πρέπει να δοθεί, για να φύγουν αυτοί οι παίκτες και μετά να αποφασιστεί το μπάτζετ, που θα διατεθεί για τις μεταγραφές.

Πρέπει να γίνουν πολλά βήματα, για να προχωρήσουν στις μεταγραφές και τώρα είναι νωρίς να γίνει συζήτηση, για οποιονδήποτε. Πάντως ο Καρέλης δεν είναι στην κατάσταση, που ήταν στον Παναθηναϊκό την πρώτη φορά. Σίγουρα για την επίθεση οι Νταμπίζας, Δώνης θα κοιτάξουν για κάποια πιο σίγουρη λύση και ενός παίκτη με καλή τεχνική, για να πλαισιώσει τον Μακέντα, ενώ ο Καρέλης έχει συμβόλαιο με την Γκενκ, παίζει δανεικός στον ΠΑΟΚ και κανείς δεν ξέρει τι θα κάνει η ομάδα του από το καλοκαίρι και μετά και τι συμβόλαιο θα θέλει ο παίκτης.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 20 Μαίου