ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΕΤΩΠΑ ΚΑΙ ΦΟΥΛΑΡΕΙ ΓΙΑ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ

Σιγουριά Αλαφούζου για την εξασφάλιση της άδειας συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Παναθηναϊκός: Κλείνει μέτωπα και φουλάρει για αδειοδότηση

Το τέλος Μαρτίου πλησιάζει και η αγωνία για τη συμπλήρωση του φακέλου του Παναθηναϊκού για την αδειοδότηση είναι μεγάλη. Η διοίκηση κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να κλείσει τα πολλά μέτωπα των οφειλών, προκειμένου να εξασφαλιστεί φέτος η άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Τη Δευτέρα εκδικάστηκε η έφεση του Λαουτάρο Ρινάλντι επί της αρχικής απόφασης της ΠΕΕΟΔ που του επιδίκαζε 530.000 ευρώ, διεκδικώντας ακόμη 120.000 ευρώ που αντιστοιχούσαν σε ρήτρα για μη τήρηση του διακανονισμού. Όπως αναφέρει η «Πράσινη», το βράδυ της Τετάρτης έπεσαν τελικά οι υπογραφές ανάμεσα στις δύο πλευρές, καθώς βρέθηκε η «χρυσή τομή».

Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε να καταβάλει στον Αργεντινό φορ ακόμη 50.000 ευρώ, τα οποία θα λάβει, μαζί με την οφειλή των 530.000 ευρώ σε δόσεις. Κοντά σε συμφωνία βρίσκονται οι «πράσινοι» και με τον Έκι Γκονζάλες, για το ποσό των 500.000 ευρώ που του οφείλεται.

Οι επαφές της ΠΑΕ είναι συνεχείς με πρώην παίκτες, προπονητές και ομάδες που διεκδικούν χρήματα, είναι καθημερινές, με τον Γιάννη Αλαφούζο να δίνει τα απαραίτητα χρήματα για να πετύχουν οι διακανονισμοί. Ο Γιάννης Αλαφούζος εκφράζει την αισιοδοξία του ότι έως τις 31 Μαρτίου θα έχουν ρυθμιστεί όλες οι εκκρεμότητες και ότι ο φάκελος που θα καταθέσει ο Παναθηναϊκός στην ΕΠΟ θα είναι πλήρης.

 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου