ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ

Οι αμυντικές αδυναμίες της ΑΕΚ και η πιθανότητα να παίξει και δεύτερος επιθετικός δίπλα στον Μακέντα στο πλάνο του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός: Σκέψεις για δεύτερο επιθετικό

Ο Γιώργος Δώνης και το επιτελείο του έχουν αρχίσει την μελέτη της ΑΕΚ, ώστε να πάρει την τελική απόφαση για την ενδεκάδα και την τακτική που θα ακολουθήσει ο Παναθηναϊκός. Βλέποντας τα παιχνίδια της ΑΕΚ είναι δεδομένο, ότι η αμυντική της λειτουργία είναι πολύ κακή στα τελευταία παιχνίδια.

Και το λένε οι αριθμοί. Σε τρία παιχνίδια έχει δεχθεί επτά γκολ. Τέσσερα από τον Ολυμπιακό, δύο γκολ από τον Άρη και ένα από τον Απόλλωνα μέσα στο ΟΑΚΑ. Η ΑΕΚ δείχνει να έχει θέματα αμυντικά και είναι πιθανό ο Δώνης να θέλει να χτυπήσει στην αδυναμία της και να βάλει και δεύτερο επιθετικό δίπλα στον Μακέντα.

Σε αυτή την περίπτωση έχουν προβάδισμα ο Καμπετσής και ο Εμμανουηλίδης, για να μπορέσει και με την ταχύτητά τους να δημιουργήσει προβλήματα και να βρει χώρους ο Μακέντα να κάνει την ζημιά. Στους υποψήφιους είναι και ο Άλτμαν, ο οποίος δεν δείχνει έτοιμος να παίξει σε ένα τέτοιο παιχνίδι από την αρχή. Φυσικά από σήμερα θα αρχίσει ο Δώνης να δουλεύει πάνω στην τακτική του αγώνα του Σαββάτου. Είναι δεδομένη και η απουσία του τιμωρημένου Μπουζούκη και μπορεί να καλυφθεί από τον Δώνη αν παίξει με τρεις στα χαφ. Περισσότερα ίσως φανούν τις επόμενες ημέρες.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 26 Μαίου