ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: O ΔΩΝΗΣ, OΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ «ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ» (VIDEO)

Δείτε το... μάθημα του Γιώργου Δώνη στα τμήματα υποδομών του συλλόγου.

Παναθηναϊκός: O Δώνης, oι Ακαδημίες και το «φροντιστήριο» (video)

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε στους τεχνικούς των τμημάτων υποδομής του Συλλόγου και τους ανέλυσε στοιχεία της φιλοσοφίας του και του τρόπου που ο ίδιος δουλεύει. Το παρόν στη συνάντηση έδωσαν και ο Νίκος Νταμπίζας με τον Τάκη Φύσσα.

Ο Γιώργος Δώνης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πρέπει να μπαίνουμε στη διαδικασία να ξέρουμε και το DNA της ομάδας, διότι ένα αποτέλεσμα μπορεί να έρθει με διαφορετικούς τρόπους. Δεν είναι μόνο η προπόνηση. Είναι και η διαχείριση των χαρακτήρων. Πολύ σημαντικό είναι για μένα όταν τελειώνει ένα παιχνίδι, μία προπόνηση, να νιώθουν οι παίκτες ότι έχουν δώσει το 100%. Σε ό,τι αφορά τον σχηματισμό 50% των αγώνων μας είναι με τριάδα στην άμυνα και 50% με τετράδα. Θα δούμε στην επιθετική μας λειτουργία όταν χτίζουμε από πίσω όταν είμαστε στη μεσαία ζώνη και πιο ψηλά».

Ο τεχνικός διευθυντής των «πράσινων» από την πλευρά του είπε πως: «Θα γίνει μία παρουσίαση από τον προπονητή τον κύριο Δώνη, ώστε να ξέρετε πως να λειτουργήσετε και τι βασικά περιμένουμε από εσάς περισσότερο βέβαια από τα γκρουπ της Κ15 και πάνω».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
Video 1

Η παρουσίαση στους προπονητές της ακαδημίας του πλάνου της πρώτης ομάδας

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου