ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ: «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ»

Ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει σαν ομάδα να αντιδράσει και να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις.

Χατζηθεοδωρίδης: «Όλοι μαζί να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις»

 «Περίπλοκο παιχνίδι, δεν ήταν η καλύτερή μας εμφάνιση. Μπορούσαμε καλύτερα. Θα πάρουμε τις ευθύνες μας, θα γυρίσουμε στις προπονήσεις και προετοιμαζόμαστε για τα επόμενα ματς», είπε αρχικά ο αριστερός μπακ-χαφ του Παναθηναϊκού και πρόσθεσε: «Σαφώς ήμασταν άτυχοι στην αρχή με τους τραυματισμούς. Μπήκαμε εμείς να συνεχίσουμε, προσπαθήσαμε να ανεβάσουμε την μπάλα, αλλά δεν ήμασταν καλοί στο επιθετικό κομμάτι».

Στη συνέχεια ο Χατζηθεοδωρίδης πρόσθεσε: «Δεν ήταν η καλή μας εμφάνιση, θα το διορθώσουμε για να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί. Δεν μπορείς απ’ την αρχή της σεζόν να έχεις ίδια απόδοση. Θα έρθουν και τα δύσκολα. Τώρα στα δύσκολα πρέπει να επανέρθουμε στις αρχές μας. Ίσως να είναι και η κούραση αλλά κυρίως εξαρτάται από μας πως θα παίξουμε και πως θα ελέγξουμε το ματς. Να συγκεντρωθούμε για να το βελτιώσουμε. Θα ακούσουμε τις οδηγίες που πρέπει, θα σπρώξουμε ο ένας τον άλλο, όλοι μαζί ως ομάδα και αυτό θα μας βελτιώσει να ξαναέρθουμε στις καλές μας εμφανίσεις».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 20 Αυγούστου