ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΑ "ΕΨΑΛΕ" Ο ΔΩΝΗΣ

Αυτή την ανάλυση έκανε ο Δώνης για την αγωνιστική παρουσία του Παναθηναϊκού

Παναθηναϊκός: Σε αυτούς τα "έψαλε" ο Δώνης

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, πέρα από την «βιντεοθεραπεία» που έκανε με τους παίκτες αναλύοντας αμέτρητα λάθη που έγιναν και πληρώθηκαν ακριβά στον αγώνα με την Λάρισα, ζήτησε από τους παίκτες ξεχωριστά να σχολιάσουν αυτοί την πτώση της απόδοσης της ομάδας και τι οφείλεται σε αυτό.

Στη συνέχεια μίλησε για το fair play που δεν τήρησε ο Κουρμπέλης. Ο Γιώργος Δώνης παραδέχεται ότι οι αντίπαλοι κάνουν τα πάντα για να ροκανίσουν το χρόνο και πολύ συχνά με το να προσποιούνται τραυματισμούς ή οτιδήποτε άλλο (και μάλιστα με την ανοχή, αν όχι συμπαράσταση των διαιτητών). Αλλά ζητάει να τηρείται το fair play γιατί βοηθάει στην ψυχραιμία και γενικότερα στην εύρυθμη λειτουργία της ομάδας. Απαραίτητα συστατικά για το να πετύχει η ομάδα ένα πολύτιμο γκολ στα τελευταία λεπτά.

Τέλος, δέκτης παραπόνων έγινε και ο Μαυρομμάτης, τον οποίο εμπιστεύεται ο Έλληνας τεχνικός. Όμως πέρα από την γκέλα και το καθοριστικό κλέψιμο που του έκανε ο Ντέλετιτς από το οποίο προήλθε η ισοφάριση, κακή εντύπωση προκάλεσε η αντίδραση του να πάει προς την πλευρά του επόπτη αντί να κυνηγήσει τον αντίπαλο, με σκοπό να βοηθήσει την ομάδα να βγει η άμυνα. Ασφαλώς και μετά το λάθος του Μαυρομμάτη φέρουν και άλλοι παίκτες σοβαρές ευθύνες για την επίτευξη της ισοφάρισης, όμως ο 21χρονος αμυντικός, δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει σοβαρό λάθος και η ομάδα του τριφυλλιού καταλήγει στο να χάνει από πουθενά βαθμούς…

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 26 Μαίου