ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ «ΔΙΑΒΟΛΟΒΔΟΜΑΔΑΣ»

Η επαρχία κρίνει τα πάντα για τον Παναθηναϊκό!

Παναθηναϊκός: Τα πρέπει της ποδοσφαιρικής «διαβολοβδομάδας»

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στη μάχη της άτυπης ποδοσφαιρικής «διαβολοβδομάδας» και οφείλει να μπει με το μαχαίρι στα δόντια μιας και θέλει τουλάχιστον ένα διπλό στα προσεχή δυο παιχνίδια ή τουλάχιστον τέσσερις βαθμούς για να γίνει η τιμωρία της Ευρώπης παρελθόν. Οτιδήποτε διαφορετικό θα βάλει τον Παναθηναϊκό σε μεγάλες περιπέτειες καθώς κάθε πιθανή που έχει βρεθεί σε απόσταση βολής από την πέμπτη θέση, ονειρεύεται τη κατάκτηση της.

Πιο συγκεκριμένα Ξάνθη, Παναιτωλικός και Άρης, είναι ισόβαθμοι ή με μόλις ένα βαθμό λιγότερο στην βαθμολογία από τον Παναθηναϊκό. Στο Τριφύλλι όμως υπάρχει πίστη ότι θα επιτευχθεί ο στόχος της εξάλειψης της ποινής στην Ευρώπη, πραγματοποιώντας την αντεπίθεση τους μέσα στο 2019.

Μπορεί για πολλούς και όχι άδικα μια έξοδος στην Ευρώπη από μόνη της να μην σημαίνει τίποτα, όμως αν δεν επιτευχθεί οι συνέπειες θα είναι καταστροφικές και μια ολόκληρη χρονιά θα πεταχτεί στα σκουπίδια.

Η διαβολοβδομάδα συνεχίζεται με τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά (3/2, 17:15) όπου επίσης ψάχνει απελπισμένα βαθμούς για την παραμονή καθώς όντας προτελευταίος δεν τα έχει παρατήσει ακόμα. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται με καινούριο προπονητή στον πάγκο, το Νίκο Καραγεωργίου και είναι αποφασισμένος να παίξει το τελευταίο του χαρτί για την σωτηρία.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 21 Μαίου