ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: «ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΥΠΕΡ ΜΑΣ»

Σε αυτή τη μεγάλη διαιτητική σχολή ανήκει ο Παπαδόπουλος

Παναθηναϊκός: «Απαγορεύεται να δοθεί δεύτερο πέναλτι υπέρ μας»

Καυστική είναι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τα κακώς κείμενα της απαράδεκτης διαιτησίας του Παπαδόπουλου και δυστυχώς αυτά είναι πολλά. Η πράσινη ΠΑΕ μέσω του mach report που βγάζει μετά από κάθε παιχνίδι, αν και δεν συνηθίζει να ασχολείται με τη διαιτησία, αυτή τη φορά, δεν κατάφερε να μην ασχοληθεί και με το «χειρουργείο» του Παπαδόπουλου για λογαριασμό του εκάστοτε αντίπαλου του Παναθηναϊκού. Έτυχε αυτή τη φορά να ήταν η ΑΕΛ.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις για τον χθεσινό αγώνα, τα δυο πέναλτι αλλά και για το χρόνο των καθυστερήσεων που δεν δόθηκε:

«Οι ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού παραχώρησαν ισοπαλία 1-1 στην ΑΕΛ, με τη θεσσαλική ομάδα να αποδέχεται με ιδιαίτερη ευχαρίστηση την απλόχερη βοήθεια του διαιτητή Παπαδόπουλου, ο οποίος ανήκει στη μεγάλη διαιτητική σχολή που αναφέρει ότι άπαξ και δοθεί ένα πέναλτι σε μια ομάδα, απαγορεύεται να δοθεί δεύτερο ακόμα και αν από το τράβηγμα αλλάξει μέγεθος η φανέλα ποδοσφαιριστή. Οι παίκτες της ΑΕΛ κράτησαν το 1-1 πάντα με τη συνδρομή του διαιτητή που δεν καταλόγισε πέναλτι σε σπρώξιμο του Καρανίκα στον Κουρμπέλη στο 49’ και παρατεταμένο τράβηγμα φανέλας του Μακέντα από τον Ζίζιτς στο 88’. Στις δε καθυστερήσεις -πέντε λεπτά υπέδειξε ο διαιτητής- παίχθηκε καθαρό ποδόσφαιρο μόλις 2,5 λεπτά...».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου