ΦΡΕΝΤΜΠΕΡΓΚ: «ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ»

Ο Δανός αρχιπροπονητής των ακαδημιών αποκάλυψε τον λόγο που έφυγε

Φρέντμπεργκ: «Γι’ αυτό έφυγα από τον Παναθηναϊκό»

Ο Παναθηναϊκός ως γνωστών δίνει μεγάλη βαρύτητα στις ακαδημίες του, προσδοκώντας να βγάλει παίκτες ισάξιους ή και καλύτερους από αυτούς που έχει σήμερα το ρόστερ. Με στόχο να έχει μόνιμα «νοικοκυρεμένες» τις ακαδημίες και να μπορούν να διακρίνονται οι παίκτες που θα μπορούσαν να προσφέρουν έχει πάντα τα μάτια του ανοιχτά. Και στο πρόσωπο του Δανού Γέσπερ Φρέντμπεργκ, υπήρχε η θέληση να του δοθεί η ευκαιρία να βοηθήσει σε αυτό το σημαντικό κομμάτι της ομάδας, μιας και είχε έρθει με ιδιαίτερα καλές συστάσεις.

Όμως η συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό διακόπηκε σύντομα πριν προλάβει η συνεργασία να μετατραπεί σε πρόσληψη. Το τριφύλλι δεν θέλησε να πει τους λόγους, όμως έπειτα από δηλώσεις σε μέσω τις πατρίδας του, αποκάλυψε ότι έφυγε για οικογενειακούς λόγους.

Διαβάστε τις δηλώσεις του Φρέντμπεργκ στην ιστοσελίδα bold.dk

 «Διέκοψα τη συνεργασία μου με τον Παναθηναϊκό επειδή η γυναίκα μου δέχτηκε μία δελεαστική επαγγελματική πρόταση στη Δανία. Μου έχει λείψει να έχω περισσότερη προπονητική ενασχόληση, γιατί είναι ένας τομέας που τον βρίσκω ενδιαφέροντα και συναρπαστικό».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 12 Νοεμβρίου