ΔΕΝ «ΕΙΔΕ» ΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ, ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ;

Μεγάλο άγχος μην γίνει το 2-1 είχε ο Μακεδόνας διαιτητής

Δεν «είδε» τα πέναλτι, δεν είδε και τις καθυστερήσεις;

Δεν υπήρξε μόνο οργή στον Παναθηναϊκό, αλλά υπήρξε και η απορία γιατί τέτοιο κυνήγι από την διαιτησία… Με συνεχόμενα πέναλτι εναντίον του Παναθηναϊκού, περίεργα «τρικ» με μειωμένο χρόνο καθυστερήσεων τόσο στη Λαμία όπου η λήξη σφυρίχτηκε μερικά δευτερόλεπτα νωρίτερα από το κανονικό γιατί δεν επέστρεφαν τη μπάλα τα Ball Boys, όσο και χθες κόντρα στην Λάρισα.

Θα πει κάποιος ότι διαιτητές που δεν δίνουν πέναλτι μαρς γιατί υποτίθεται ότι δεν τα βλέπουν ίσως να βρεθούν, όπως χθες που δεν "είδε" ούτε το πέναλτι - μαρς στον Κουρμπέλη, ούτε αυτό το πέναλτι χωρίς τερματοφύλακα που ήταν του Μακέντα, διαιτητές όμως που δεν βλέπουν ούτε πως επί δυο λεπτά υπάρχουν καθυστερήσεις, μέσα στις καθυστερήσεις, υπάρχει μόνο ένας…

Συγκεκριμένα περισσότερα από δυο λεπτά καθυστερήσεων είχαμε στα πέντε λεπτά που δόθηκαν για καθυστερήσεις από τους παίκτες της Λάρισας. Και δύο παίκτες της ΑΕΛ κάτω και ο τερματοφύλακας των βυσσινί να …έχει το χρόνο του να το σκεφτεί πριν κάνει το βολέ και δώσει συνέχεια στο ματς και ένα σωρό καθυστερήσεις με τους πιο πιθανούς και απίθανους τρόπους. Όλα αυτά στοίχισαν περίπου τον μισό χρόνο καθυστερήσεων, όμως ο Γιάννης Παπαδόπουλος, άφησε να κυλίσει ο αγώνας μόλις 20 δευτερόλεπτα μετά τη συμπλήρωση των πέντε λεπτών, την ώρα που έξτρα χρόνο για καθυστερήσεις μέσα στις καθυστερήσεις δίνει ο κάθε διαιτητής. Ο μοναδικός χρονομέτρης της αναμέτρησης, όπως συνηθίζουμε να αποκαλούμε τους διαιτητές, έδειξε για ένα ακόμα αγώνα τρομερή πρεμούρα μην τυχόν και στραβώσει το ματς και ο Παναθηναϊκός πάρει τη νίκη.

Ασφαλώς και ο συγκεκριμένος «διαιτητής» δεν εντυπωσιάζει κανένα, καθώς είναι γνωστή η αντιπάθεια του προς τον Παναθηναϊκό.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου