Η ΣΦΑΓΗ - ΕΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Μετά από αυτόν τον αγώνα τον κάνανε διεθνή!!!

Η σφαγή - έπος του Παπαδόπουλου στον Παναθηναϊκό

Σήμερα ο Παναθηναϊκός ενδέχεται να μην έχει αντίπαλο μόνο την Λάρισα, αλλά έναν ακόμα διαιτητή καρμανιόλα στη προσπάθεια του για να εξαλείψει την τιμωρία για αποκλεισμό ενός χρόνου από την Ευρώπη. Είναι από τους διαιτητές που δεν δίνουν (όπως λένε στη γλώσσα τους οι διαιτητές) όχι πέναλτι ή κάποιο κοντινό στη μεγάλη περιοχή φάουλ, αλλά ούτε τον πυρετό τους.

Highlight του ήταν ο αγώνας Κέρκυρα – Παναθηναϊκός, με τους γηπεδούχους να νικάνε 1-0 έχοντας για MVP τον Γιάννη Παπαδόπουλο και όχι άδικα, αν σκεφτούμε ότι στο 11ο λεπτό χάρισε κόκκινη κάρτα στους Φαίακες οι οποίοι συνέχισαν κανονικά με 11 παίκτες, με τον Γρομητσάρη να ξεχειλώνει τη φανέλα του Τσάβες λίγο πριν μπει με την μπάλα στην μεγάλη περιοχή. Επίσης λίγο πριν το τέλος του αγώνα δεν έδωσε πέναλτι – μαρς του Σοϊλέδη στον πρώην επιθετικό του Παναθηναϊκού, Καμπέσας.

Ειδικά η τελευταία φάση είναι χαρακτηριστική γιατί ακούς από πολλές ομάδες, με πρώτο και καλύτερο τον κατά φαντασία αδικημένο αιώνιο αντίπαλο να αναρωτιέται αν οι παίκτες του πρέπει να ματώσουν για να πάρουν πέναλτι. Η τελευταία φάση, αποδεικνύει ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού, ακόμα και να ματώσουν, πέναλτι δεν παίρνουν! Και το λέμε αυτό γιατί ο Τσάβες μετά τον αγώνα είχε αποκτήσει ισχυρό εσωτερικό αιμάτωμα από το τάκλιν του Σοϊλέδη. Πρωτοφανή πράγματα από τον διαιτητή Παπαδόπουλο, που μετά από αυτόν τον αγώνα αντί να ξηλωθεί από τους πίνακες διαιτησίας, τον κάνανε και διεθνή…

Δείτε περισσότερα στο σχετικό βίντεο που ακολουθεί…

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
Video 1

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΟ 1-0, 10/9/2017, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου