«ΓΚΕΛΑ» ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ

Ο σχολιασμός πιθανής ένστασης απ’ τον Βασίλη Κωνσταντίνου στην συνεδρίαση της Superleague, έφερε αναστάτωση στις τάξεις των φίλων του Παναθηναϊκού…

«Γκέλα» Κωνσταντίνου για την ένσταση

Στο περιθώριο της χθεσινής συνεδρίασης στην λίγκα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός οι πληροφορίες αναφέρουν πως μίλησε για την ενδεχόμενη ένσταση των «πράσινων» για το ματς με τη Λαμία. Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Κωνσταντίνου φέρεται να είπε σε άλλους παρευρισκόμενους στη συνεδρίαση πως το «τριφύλλι» θα κάνει ένσταση (παρότι δεν είχε ληφθεί η τελική απόφαση) για οικονομικούς λόγους! Δηλαδή για να διεκδικήσει πρόκριση με τη Λαμία και εν συνεχεία αν τα καταφέρει να παίξει με τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά, έχοντας το πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ. Με την πιθανότητα εσόδων ύψους 500.000 ευρώ από τα εισιτήρια.

Πρόκειται για σημαντική… γκέλα φυσικά, καθώς έφερε αντίδραση στους περισσότερους φίλους του Παναθηναϊκού οι οποίοι θεωρούν πως δεν γίνεται να κάνει κάτι τέτοιο το «τριφύλλι» με μόνο σκοπό τα έσοδα της ΠΑΕ! Άλλωστε ακόμη και οι υποστηρικτές της ένστασης εντός ομάδας, θεωρούν πως απλά δεν τίθεται θέμα ηθικής μια και το ματς θα ξαναγίνει και δεν θα προκύψει πρόκριση στα χαρτιά. Δεν γίνεται πουθενά αναφορά στα πιθανά έσοδα ενός ντέρμπι, κάτι που φέρεται να έκανε ο Βασίλης Κωνσταντίνου, πριν καν παρθεί η τελική απόφαση.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 19 Μαίου