ΙΝΣΟΥΑ: «ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ Η ΧΑΝΟΥΜΕ»

Ο Εμάνουελ Ινσούα αναφέρθηκε στον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τη Λαμία και πρόσθεσε πως τώρα είναι η στιγμή που οι «πράσινοι» θα πρέπει να μείνουν ενωμένοι μέχρι το τέλος του δρόμου.

Ινσούα: «Να μείνουμε ενωμένοι, όλοι μαζί κερδίζουμε ή χάνουμε»

 «Είμαστε όλοι απογοητευμένοι και θλιμμένοι γιατί δεν πετύχαμε τον στόχο μας. Συνεχίζουμε όμως, είμαστε ενωμένοι και όλοι μαζί σαν ομάδα. Προσπαθήσαμε να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα της Λαμίας, ο στόχος μας ήταν να φτάσουμε ως τον τελικό του Κυπέλλου. Όπως είπα, είμαστε μια ομάδα, όλοι μαζί. Μαζί κερδίζουμε, μαζί χάνουμε. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε να πάμε όσο το δυνατό ψηλότερα στο πρωτάθλημα, όλοι μαζί, σαν μια γροθιά, ενωμένοι σαν ομάδα», είπε αρχικά ο Εμάνουελ Ινσούα.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Μας δυσκόλεψε η άμυνα της Λαμίας, ήρθαν με το αβαντάζ του αποτελέσματος του πρώτου αγώνα και κοίταξαν πρώτα την άμυνα. Εμείς προσπαθήσαμε πολύ, θέλαμε το δεύτερο γκολ. Αυτοί είχαν τον στόχο τους, εμείς είχαμε την κατοχή της μπάλας, στα τελευταία 30 λεπτά είχαμε 80% κατοχή της μπάλας. Προσπαθήσαμε, τα δώσαμε όλα για να πάρουμε την πρόκριση αλλά αυτή δεν ήρθε».

Τέλος, για τη συνέχεια, σχολίασε: «Πρέπει να συνεχίσουμε σαν μια ομάδα ενωμένη, μια γροθιά όλοι μαζί. Οι προπονητές, οι παίκτες, όσοι εργάζονται στην ομάδα, ο κόσμος. Κάθε ομάδα έχει δυσκολίες σε κάποιες περιόδους. Εμείς είμαστε σε μια δύσκολη περίοδο τώρα, αλλά ακόμα κι έτσι παραμένουμε όλοι μαζί. Αυτό είναι λογικό γιατί είμαστε στον Παναθηναϊκό, στον μεγαλύτερο σύλλογο στην Ελλάδα. Πρέπει να βλέπουμε θετικά τα πράγματα για να αντιστρέψουμε το κλίμα, αρχής γενομένης από την Κυριακή και τον αγώνα με τη Λάρισα».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου