ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ… ΚΟΥΚΙΑ!

Ο Γιώργος Δώνης ελπίζει αυτή τη φορά η ίωση να μην… θερίσει όλο τον Παναθηναϊκό και να έχει παίκτες τη Δευτέρα να παίξει στη Λαμία!

Παναθηναϊκός: Μετρημένα… κουκιά!

Είναι κάτι, που δεν μπορείς να αντιδράσεις. Η ίωση έχει μπει εδώ και δύο εβδομάδες στο Κορωπί και δεν λέει να αφήσει σε ησυχία τους παίκτες και την ομάδα. Οι Μπουζούκης, Οικονόμου, Γιώργος Δώνης ήταν τα πρώτα θύματα και από κει και πέρα έχουν πάρει σειρά και άλλοι. Ο Κουλιμπαλί πήγε στο νοσοκομείο, όπως αναφέραμε και χθες, αλλά ευτυχώς έγινε καλά και πήρε εξιτήριο. Σήμερα μπορεί να πάει στο Κορωπί και να αρχίσει σιγά-σιγά προπονήσεις, για να είναι απόλυτα έτοιμος για το παιχνίδι με την Λαμία στο κύπελλο την ερχόμενη Πέμπτη.

Ο Κολοβέτσιος, που είχε και αυτός ίωση, ευτυχώς την πέρασε πιο ελαφρά και χθες στην απογευματινή προπόνηση πήγε στο Κορωπί έκανε ατομικό πρόγραμμα και σήμερα αναμένεται να προπονηθεί κανονικά, ώστε να παίξει την ερχόμενη Δευτέρα. Νέο χθεσινό «θύμα» της ίωσης ήταν ο Κάτσε, που δεν έκανε το πρωί προπόνηση, αλλά το απόγευμα ήταν καλύτερα και έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Διαβάστε περισσότερα στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» που κυκλοφορεί σε όλη τη χώρα…

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 17 Ιουλίου