ΑΓΓΕΛΙΝΑΣ: «ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ»

Ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Δώνη στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού Μάκης Αγγελίνας στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα  άργησε να μπει στις απαιτήσεις του αγώνα

Αγγελίνας: «Έπρεπε να έχουμε καλύτερες επιλογές»

Ο Μάκης Αγγελίνας κάθισε στον πάγκο των «πράσινων» λόγω του προβλήματος με την ίωση που αντιμετωπίζει ο Γιώργος Δώνης και γι’ αυτό εκπροσώπησε το «τριφύλλι» στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

«Σίγουρα οι συνθήκες δεν ήταν ιδανικές για να παίξεις ποδόσφαιρο, ειδικά έτσι όπως εμείς έχουμε μάθει να παίζουμε αυτό τον καιρό. Αυτό, βέβαια, δεν αποτελεί καμία δικαιολογία, εμείς πρέπει να προσαρμοζόμαστε σε όλες τις καιρικές συνθήκες για να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε. Δεν είπαμε κάτι το ιδιαίτερο στα παιδιά. Προσπαθήσαμε αρκετά στο β’ ημίχρονο.

Μπορεί όντως να καθυστερήσαμε λίγο να μπούμε στο πνεύμα του παιχνιδιού, λόγω των καιρικών συνθηκών, αλλά κάναμε αρκετές ευκαιρίες στο β’ ημίχρονο. Έπρεπε να έχουμε καλύτερες επιλογές για να μπορέσουμε να βάλουμε ένα γκολ. Όχι μόνο για να ισοφαρίσουμε, αλλά ακόμα και για να κερδίσουμε.

Άρα θεωρώ ότι αργήσαμε λίγο να προσεγγίσουμε το παιχνίδι, όπως έπρεπε. Θα προσπαθήσουμε στο δεύτερο παιχνίδι να είμαστε αυτοί που πρέπει για να έρθει η πρόκριση».

Για την επιστροφή του Αντονί Μουνιέ: «Σίγουρα κάθε λεπτό συμμετοχής κάνει καλό στον Αντονί, όπως και σε άλλα παιδιά που θεωρώ ότι θα μας βοηθήσουν πάρα πολύ στη συνέχεια».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου