ΚΟΛΟΒΕΤΣΙΟΣ: «ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΟΑΚΑ»

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός θα έπρεπε να έχει σκοράρει στη Λαμία, εμφανίστηκε όμως αισιόδοξος για πρόκριση στον επαναληπτικό στο ΟΑΚΑ.

Κολοβέτσιος: «Να περάσουμε στο ΟΑΚΑ»

Στις χαμένες ευκαιρίες που είχε ο Παναθηναϊκός στο πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου στη Λαμία στάθηκε ο Δημήτρης Κολοβέτσιος. Ο έμπειρος αμυντικός του «τριφυλλιού» είπε μεταξύ άλλων «ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, σε μια παραδοσιακά δυνατή έδρα και με κακές συνθήκες. Εμείς έπρεπε να προσαρμοστούμε, δεν το κάναμε καλά στο ξεκίνημα του παιχνιδιού».

Στη συνέχεια σχολίασε: «Μετά το πρώτο κομμάτι του παιχνιδιού δεν θα έλεγα πως απλά ισορροπήσαμε, αλλά υπήρχαμε μόνο εμείς στο γήπεδο. Χάσαμε κάποιες ευκαιρίες να σκοράρουμε και τώρα κοιτάμε τον επαναληπτικό. Ήταν ένα δύσκολο βράδυ, για εμένα σίγουρα έπρεπε να βάλουμε ένα γκολ. Κοιτάμε τον επαναληπτικό στο ΟΑΚΑ να καταφέρουμε να περάσουμε».

Όσο για το δύσκολο αγωνιστικό χώρο, σχολίασε: «Για εμάς τους αμυντικούς αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ δύσκολα. Η μπάλα κολλάει αρκετές φορές, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στα διωξίματά μας. Είναι τα χειρότερα γήπεδα για τους αμυντικούς, αλλά αν είσαι συγκεντρωμένος μπορείς να ανταπεξέλθεις».

Αναφορικά με τη συνέχεια, απάντησε: «Η ομάδα μας έχει δείξει δείγματα γραφής και με το ποδόσφαιρο που παίζει. Οι βλέψεις μας είναι πολύ υψηλές στον θεσμό του Κυπέλλου. Θα πρέπει όμως να το δείξουμε αυτό μέσα στο γήπεδο, θα πρέπει να μπούμε στον επαναληπτικό του ΟΑΚΑ να πάρουμε μια άνετη πρόκριση και να συνεχίσουμε».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 17 Ιουνίου