ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! (VIDEOS+PHOTOS)

Με την πιο… καταπράσινη γιορτή η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε το 2018 και περιμένει με αισιοδοξία το 2019.

Παναθηναϊκός: Μοίρασαν χαρά και δώρα στα παιδιά! (videos+photos)

Το 2018 ήταν μια δύσκολη χρονιά για τον Παναθηναϊκό, στο ποδοσφαιρικό τμήμα, αφήνοντας όμως μια γλυκιά γεύση στο φινάλε του. Η προσπάθεια που κάνουν οι Γιώργος Δώνης και Νίκος Νταμπίζας από το καλοκαίρι, σε συνδυασμό με την «οικογένεια» που έχει δημιουργηθεί στο «τριφύλλι» και το εξαιρετικό κλίμα ανάμεσα στους παίκτες, έχουν φέρει ξανά τα χαμόγελα και την αισιοδοξία στις τάξεις των «πράσινων» οπαδών.

Το απόγευμα της Κυριακής (30/12), στο… φινάλε του 2018, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διοργάνωσε μια καταπληκτική γιορτή για τα παιδιά στο VIP Lounge του ΟΑΚΑ. Όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα έδωσε το «παρών» και χάρισε δώρα και μεγάλη χαρά σε εκατοντάδες παιδάκια, αλλά και στους γονείς που τα συνόδευσαν, τα οποία κατέκλυσαν τον χώρο της εκδήλωσης.

Τα διάφορα events που είχε διοργανώσει η ΠΑΕ είχαν μεγάλη επιτυχία, με τον Πανάθα αλλά και τον καταπράσινο Άγιο Βασίλη μαζί με μάγους, ξυλοπόδαρους και ταχυδακτολουργούς, διασκέδασαν τα παιδιά, τα οποία βέβαια πήραν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με όλη την ομάδα, σε μια γιορτή… άκρως Παναθηναϊκή με την οποία το «τριφύλλι» αποχαιρέτησε το 2018 και περιμένει ένα καλύτερο και επιτυχημένο 2019!

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
PHOTO GALLERY
VIDEO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 20 Αυγούστου