ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΑΡΕΣΟΥΝ ΛΥΡΑΤΖΗΣ-ΤΣΑΟΥΣΗΣ!

Μετά τον Σιαμπάνη ο Παναθηναϊκός καλοβλέπει δύο ακόμη παιδιά από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ-Λήγουν τα συμβόλαιά τους το καλοκαίρι και οι περιπτώσεις τους αφορούν εκείνη την περίοδο!

Παναθηναϊκός: Αρέσουν Λύρατζης-Τσαούσης!

Τα οικονομικά δεδομένα του Παναθηναϊκού, γνωστά. Οι «πράσινοι» έχουν συγκεκριμένο… ταβάνι και γι’ αυτό προσπαθούν να βρουν λύσεις που θα είναι γεμάτες φιλοδοξία και ταλέντο, προκειμένου να καλύψουν ανάγκες στο ρόστερ. Που δεδομένα υπάρχουν, αλλά όπως είναι λογικό πάνε κυρίως για το καλοκαίρι.

Όπως είναι γνωστό, το «τριφύλλι» θέλει τον Μάριο Σιαμπάνη για να λύσει το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τον Κότσαρη. Το συμβόλαιο του 19χρονου τερματοφύλακα λήγει το καλοκαίρι και πάνω σε αυτό θα ποντάρουν οι «πράσινοι» για να καταφέρουν να τον πάρουν από τώρα (με ποσοστό μεταπώλησης). Πέρα απ’ τον Σιαμπάνη, όμως, τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ φαίνεται πως έχουν κι άλλες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις για τον Νίκο Νταμπίζα. Ο λόγος για τους Λευτέρη Λύρατζη και Μάριο Τσαούση.

Αμφότεροι είναι στο 18ο έτος της ηλικίας τους και θεωρούνται εξαιρετικά ταλέντα. Αγωνίζονται στα άκρα της άμυνας, με τον Λύρατζη στα δεξιά και τον Τσαούση αριστερά. Τα συμβόλαιά τους ολοκληρώνονται το καλοκαίρι και δεν φαίνεται να έχουν διάθεση να ανανεώσουν, μια και γνωρίζουν πως στον ΠΑΟΚ δε θα έχουν ευκαιρίες για να αγωνιστούν. Αντίθετα, βλέπουν πως στον Παναθηναϊκό τα πράγματα είναι διαφορετικά…

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 20 Οκτωβρίου