Ο ΠΑΪΡΟΖ ΠΙΕΜΠΟΝΓΚΣΑΝΤ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ… ΣΕ ΡΟΥΜΑΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ (PHOTOS)

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Gazeta Sporturilor, ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ είναι αναμεμιγμένος στην προσπάθεια εξαγοράς της Ντιναμό Βουκουρεστίου από τους Πίνι Ζάχαβι και Φάλι Ραμαντάνι…

Ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ εμφανίστηκε… σε ρουμανική εφημερίδα (photos)

Αν και έχει… εξαφανιστεί εδώ και καιρό από την επικαιρότητα του Παναθηναϊκού και η συμφωνία που είχε κάνει με τον Γιάννη Αλαφούζο για την εξαγορά της ΠΑΕ δεν έχει προχωρήσει, εν τέλει ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ εμφανίστηκε. Όχι όμως στην Ελλάδα ή σε κάποιο ελληνικό ΜΜΕ που φιλοξενεί σχετικό ρεπορτάζ, αλλά στη Ρουμανία.

Η εφημερίδα «Gazeta Sporturilor» εμπλέκει τον Ταϊλανδό στις συζητήσεις που γίνονται για την πώληση της Ντιναμό Βουκουρεστίου στους δυο γνωστούς super agents, Πίνι Ζάχαβι και Φάλι Ραμαντάνι. Μάλιστα, αναφέρεται μεταξύ άλλων πως όσα έγιναν από τον Νοέμβριο στο Βέλγιο και το σκάνδαλο που ξέσπασε στο ποδόσφαιρο της χώρας, επηρέασε και τη δουλειά που ήθελε να κάνει ο Πιεμπονγκσάντ με τον Παναθηναϊκό, «μπλοκάροντας» το «deal» του με τον Γιάννη Αλαφούζο.

«Ο Ρέντνικ (σ.σ. προπονητής της Ντιναμό) υποστηρίζει ότι έχει βρει ανθρώπους πρόθυμους να βάλουν λεφτά στην Ντιναμό. Πρόκειται για τον Πίνι Ζάχαβι και τον Φάλι Ραμαντάνι. Το πρόβλημα είναι πως επειδή αυτή τη στιγμή έχουν νομικά πρόβλημα στο Βέλγιο, δεν μπορούν να αναμειχθούν άμεσα στην Ντιναμό», αναφέρει το δημοσίευμα και προσθέτει:

«Μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε στο Βέλγιο, με τις παράνομες επενδύσεις των Ζάχαβι και Ραμαντάνι και τις διαμαρτυρίες των άλλων κλάμπ, η Μουσκρόν τον Μάιο του 2018 πουλήθηκε στον Ταϊλανδό επιχειρηματία Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ, αλλά στην πραγματικότητα ελέγχεται από το γκρουπ του Ζάχαβι. Ο Πιεμπονγκσάντ, που είναι κοντά στον Ζάχαβι, πέντε μήνες αφότου αγόρασε τη Μουσκρόν, τον Οκτώβριο του 2018, ολοκλήρωσε τις συζητήσεις για να αγοράσει το 50% του Παναθηναϊκού στην Ελλάδα. Ο Ταϊλανδός το έκανε αυτό με ένα επενδυτικό fund που ονομάζεται Pan Asia. Τον Νοέμβριο του 2018, όμως, οι βελγικές αρχές ξεκίνησαν έρευνα για τις παρανομίες της Μουσκρόν. Ο Ζάχαβι και ο Ραμαντάνι είναι ύποπτοι για ξέπλυμα χρήματος. Το σκάνδαλο αυτό, επηρέασε και τη δουλειά με τον Παναθηναϊκό που έχει μπλοκάρει στην παρούσα φάση»…

Δείτε φωτογραφίες από το δημοσίευμα:

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
PHOTO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου