ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΑΡΜΕΝΑΚΑ

Ο Νίκος Νταμπίζας και ο Γιώργος Δώνης είχαν συζήτηση τις τελευταίες δύο ημέρες και αποφάσισαν να προχωρήσουν στην απόκτηση του Αρμενάκα, που υπογράφει για 2,5 χρόνια - Γιατί αποφασίστηκε η απόκτησή του - Τα τροφεία της Ουντινέζε η τυπική λεπτομέρεια, που απομένει

Παναθηναϊκός: Γι’ αυτό πήρε τον Αρμενάκα

Από τις 21 Δεκεμβρίου και με πρωτοσέλιδη αναφορά η «ΠΡΑΣΙΝΗ» σας είχε αναφέρει, ότι τις επόμενες ημέρες Νταμπίζας και Δώνης θα αποφασίσουν πιθανότατα την απόκτηση του Παναγιώτη Αρμενάκα. Αυτό έγινε και χθες υπήρξε συμφωνία του Νίκου Νταμπίζα με τον μάνατζερ του παίκτη και τον ίδιο, για συμβόλαιο για δυόμισι χρόνια. Αυτό, που απομένει, για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή εκτός από το να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει ο παίκτης, είναι να συμφωνηθεί ο τρόπος καταβολής των τροφείων στην Ουντινέζε,από την οποία έμεινε ελεύθερος ο 20χρονος παίκτης, αλλά πήγε στην ιταλική ομάδα σε μικρή ηλικία και βγήκε από τις Ακαδημίες της.

Ο Δώνης με τον Νταμπίζα μίλησαν και χθες και προχθές, τόσο για τον Αρμενάκα, όσο και για άλλα τρέχοντα θέματα της ομάδας. Ο Αρμενάκας είχε αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στο διάστημα που δοκιμάστηκε στον Παναθηναϊκό και αυτό που πιστεύει και ο Δώνης είναι, ότι έχει στοιχεία, που μπορούν να τον βοηθήσουν να εξελιχθεί και σε πρώτη φάση, να αποτελέσει μία πολύ καλή εναλλακτική λύση για τα άκρα της επίθεσης.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 17 Ιουλίου