ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΤΟ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΙΚΤΗ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ (PHOTO)

Ο Τάκης Φύσσας έδωσε στη δημοσιότητα ένα συγκινητικό γράμμα που έφτασε στα χέρια των υπεύθυνων της ακαδημίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκός: Το συγκινητικό γράμμα γονέων παίκτη της ακαδημίας (photo)

Άλματα κάνουν τα τελευταία χρόνια οι ακαδημίες του Παναθηναϊκού, σε όλα τα επίπεδα. Ο Τάκης Φύσσας, που είναι διευθυντής των τμημάτων υποδομής του «τριφυλλιού», έδωσε στη δημοσιότητα ένα γράμμα που έφτασε στα χέρια του, από τους γονείς ενός παιδιού που είναι στην «πράσινη» ακαδημία.

Αναλυτικά:

«Αξιότιμοι Κύριοι. Ελπίζουμε να είστε όλοι καλά! Θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την αξιόλογη προσπάθεια και το σπουδαίο έργο που γίνεται στην εστία, στις Ακαδημίες και στην ομάδα του Παναθηναϊκού.

Παράλληλα, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη φιλοξενία, τη φροντίδα και την εκπαίδευση που παρέχεται στα παιδιά μας, αλλά και για την αγάπη που απλόχερα τους δίνετε, σαν μια πραγματική οικογένεια!

Τέλος σας ευχαριστούμε από καρδιάς που στέκεστε αρωγοί στην προσπάθεια των παιδιών μας να επιτύχουν τους στόχους τους και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Να είστε όλοι καλά!

Σας ευχόμαστε καλές γιορτές με υγεία! Χαρούμενο, δημιουργικό και δυναμικό 2019».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
PHOTO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 21 Ιουνίου