ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ»!

Τα λόγια του Νίκου Νταμπίζα στους ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» και η χαρά του για το κλίμα στην ομάδα!

Παναθηναϊκός: «Όλοι μαζί είμαστε μια ομάδα»!

Η ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού, έφερε και το τέλος των προπονήσεων μέχρι τα Χριστούγεννα. Όπως είναι γνωστό, το βράδυ της Πέμπτης οι «πράσινοι» δείπνησαν στο Κορωπί και είχαν εξαιρετικό κλίμα. Όπως στην καθημερινότητά τους δηλαδή. Εκεί, πέρα απ’ τους φακέλους με τα πρόστιμα που μοιράστηκαν ως… μπόνους (μετά από επιθυμία των παικτών) στους εργαζόμενους του ποδοσφαιρικού τμήματος, ο Νίκος Νταμπίζας θέλησε να πει δύο κουβέντες στους «πράσινους».

Όχι για τις αγωνιστικές τους επιδόσεις, όχι για το Πρωτάθλημα, αλλά για το κλίμα που έχουν δημιουργήσει στην ομάδα. Ο τεχνικός διευθυντή του Παναθηναϊκού ξεκαθάρισε πως αισθάνεται χαρούμενος για την ατμόσφαιρα που επικρατεί στο «τριφύλλι», επισημαίνοντας πως μόνο με αυτό τον τρόπο μπορεί να λειτουργήσει σωστά και να πετύχει μια ομάδα. «Θέλω να σας πω πως χαίρομαι ιδιαίτερα για το κλίμα που έχουμε. Να κοιτάξουμε να το διατηρήσουμε», είπε αρχικά ο Νίκος Νταμπίζας και συνέχισε:

«Αυτό ακριβώς είναι που κάνει τη διαφορά σε μια ομάδα. Μόνο όταν λειτουργούμε με αυτό τον τρόπο, μπορούμε να πετύχουμε και βλέπω πως αυτό συμβαίνει! Όλοι μαζί είμαστε μια ομάδα, όχι μόνο οι ποδοσφαιριστές. Αν δεν είμαστε ενωμένοι, δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε. Θέλω να σας ευχηθώ υγεία σε όλους σας, χρόνια πολλά και να περάσετε καλά στην άδειά σας», ολοκλήρωσε ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 18 Ιουλίου