ΚΑΜΠΕΤΣΗΣ: «ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΔΑ»

Ο Αργύρης Καμπετσής με δηλώσεις του έστειλε το δικό του μήνυμα για τη συνέχεια της χρονιάς

Καμπετσής: «Πάμε για το Κύπελλο και την πεντάδα»

Αναλυτικά τα όσα είπε στην Live Sport:

Για την απόφασή του να επιλέξει τον Παναθηναϊκό: «Ήταν δύσκολη επιλογή για μένα και το σκέφτηκα αρκετά προτού αποφασίσω. Αλλά δεν είχα αμφιβολία ότι ο Παναθηναϊκός θα πάει αρκετά καλά. Παρότι είχαμε το -6 στην αρχή της σεζόν φαινόταν ότι φτιάχναμε κάτι καλό. Νομίζω ότι απλώς έπρεπε να το πιστέψουμε, κάτι που κάναμε. Εχουμε πάει καλά μέχρι τώρα, μπορούμε και καλύτερα και ελπίζω να πετύχουμε αυτά που θέλουμε μέχρι το καλοκαίρι».

Για τους στόχους της ομάδας: «Εννοείται ότι το Κύπελλο είναι πιο βατός στόχος σε σχέση με το πρωτάθλημα. Είναι η ευκαιρία μας για να διεκδικήσουμε έναν τίτλο. Στο πρωτάθλημα σίγουρα θα είμαστε στην πεντάδα στο τέλος της σεζόν, αν δεν είχαμε το -6 ίσως να βάζαμε λίγο πιο ψηλά τον πήχη, αλλά έτσι έχει η κατάσταση. Να μπούμε στην πεντάδα και θα δούμε τα υπόλοιπα, αναλόγως πώς θα έρθουν. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το κάτι παραπάνω και αν τα καταφέρουμε, έχει καλώς».

Για το γεγονός πως έχουν κερδίσει τον κόσμο: «Είναι το πιο σημαντικό για μια ομάδα να έχει συμπαράσταση του κόσμου της. Το έζησα στη Γερμανία με την Ντόρτμουντ και είναι απίστευτο συναίσθημα. Θέλουμε να έχουμε καλή σχέση με τους οπαδούς μας και προσπαθούμε να τους κάνουμε χαρούμενους με την απόδοσή μας. Με τις νίκες θα τους πείσουμε να έρχονται στις εξέδρες». 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 19 Ιουνίου