ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!

Η μεταβολή των συμμετοχών των «πράσινων» σε σχέση με την περασμένη σεζόν-Ποιοι κάνουν «limitup», ποιοι μένουν στα ίδια και ποιοι περιμένουν ευκαιρίες

Παναθηναϊκός: Ισορροπία και δικαιοσύνη!

Παρά μία αγωνιστική (η οποία αναγκαστικά πάει για τη νέα χρονιά) ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος του Πρωταθλήματος. Σε κάθε περίπτωση, το πρώτο μισό της σεζόν ανήκει ήδη στην ιστορία. Η «ανάγνωσή» του, φέρνει δίχως άλλο θετικό πρόσημο για τον Παναθηναϊκό που είναι εντός στόχου στο Πρωτάθλημα (πεντάδα) και μέσα στο Κύπελλο Ελλάδος όντας φαβορί για να φτάσει τουλάχιστον στα προημιτελικά με τα τωρινά δεδομένα. Αρκετή κουβέντα έχει γίνει αναφορικά με το πόσο παίζει ο κάθε ποδοσφαιριστής όμως.

Κάτι που συνηθίζουμε στην Ελλάδα, μια και μέσα μας όλοι είμαστε… προπονητές και μάλιστα υψηλού επιπέδου. Κάναμε λοιπόν το απλό. Είδαμε το πόσες συμμετοχές έχει φέτος ο κάθε ποδοσφαιριστής και τις συγκρίναμε με τις συνολικές του την περασμένη σεζόν. Κοινώς πόσα ματς έχει ο κάθε παίκτης μέχρι τώρα στο πρώτο μισό της περιόδου, συγκριτικά με το 2017-18 σε όποια ομάδα κι αν βρισκόταν ο καθένας. Εξαίρεση αποτελούν μόνο τα παιδιά που δεν αγωνίστηκε σε πρώτη ομάδα το 2017-18.

Αυτοί είναι οι Μαυρομμάτης, Καμπετσής, Κότσαρης, Αποστολάκης, Θεοχάρης, Σέχου, οι οποίοι έχουν συμμετοχές φέτος αλλά δεν είχαν ούτε μία την περασμένη περίοδο. Όπως φυσικά δεν υπολογίζεται και ο Άλτμαν που λόγω τραυματισμού δεν τον έχουμε δει καθόλου φέτος.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 18 Αυγούστου