ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ!

Συγκινητικές στιγμές στο δείπνο της ποδοσφαιρικής ομάδας, με τους παίκτες να μοιράζουν τα χρήματα από τα πρόστιμα στους εργαζόμενους στο Κορωπί – Για σοβαρό λόγο δεν παρέστη ο Αλαφούζος.

Παναθηναϊκός: Μια οικογένεια σε όλα!

Μια ακόμα απόδειξη για το ιδιαίτερα οικογενειακό κλίμα και το μεγάλο «δέσιμο» που υπάρχει μεταξύ των μελών της ομάδας στον Παναθηναϊκό, ήταν και το δείπνο που έγινε το βράδυ της Παρασκευής στο Κορωπί. Ένα δείπνο στο οποίο είχε την πρόθεση να παραβρεθεί και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, αλλά όπως ο ίδιος ενημέρωσε αυτό δεν κατέστη δυνατό για πολύ σοβαρό λόγο.

Στο δείπνο, πάντως, οι ποδοσφαιριστές ενημέρωσαν για μια ιδιαίτερη πρωτοβουλία που πήραν. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού αποφάσισαν πως τα χρήματα από τα πρόστιμα που τους είχαν επιβληθεί για διάφορους λόγους στη διάρκεια της σεζόν ως τώρα, θα έπρεπε να πάνε στους εργαζόμενους στο Κορωπί. Πράγματι αυτό έγινε και μάλιστα οι παίκτες επέλεξαν κι έναν ιδιαίτερο… τρόπο για να γίνει αυτό.

Κάθε παίκτης έβαλε σε έναν φάκελο με το όνομά του το πρόστιμο και ο αρχηγός Δημήτρης Κουρμπέλης τον παρέδιδε σε κάθε έναν από τους εργαζόμενους λέγοντας και κάποια σχετικά λόγια. Το… κοινό είχε τις ανάλογες αντιδράσεις και τα σχόλια με το κλίμα να είναι εξαιρετικά οικογενειακό, δείχνοντας πως για ακόμα μια φορά φέτος είναι απίστευτο το «δέσιμο» που υπάρχει μεταξύ των μελών της ομάδας από τον… πρώτο μέχρι τον τελευταίο τροχό της αμάξης.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 16 Ιουνίου