ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ

Ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει τερματοφύλακα μόνο αν υπάρχει κάποια περίπτωση με προοπτική, την ώρα που ψάχνει να δώσει δανεικούς για να μικρύνει το ρόστερ.

Παναθηναϊκός: Τι ισχύει για τερματοφύλακα και δανεικούς

Εκτός από την υπόθεση του Αρμενάκα, η μόνη θέση, που θα συζητηθεί για να ενισχυθεί η ομάδα είναι αυτή του τερματοφύλακα, μόνο αν βρεθεί κάποιος, ο οποίος θα έρθει με την προοπτική να μείνει για χρόνια στην ομάδα. Ο Κότσαρης έχει έναν τραυματισμό, που θα τον αφήσει εκτός για άλλους δύο μήνες, αλλά δεν πρόκειται ο Νταμπίζας και ο Δώνης να πάνε να πάρουν τερματοφύλακα για έξι μήνες.

Για αυτό τον λόγο δεν υπάρχουν πολλές περιπτώσεις, που θα απασχολήσουν τους «πράσινους». Όπως αναφέρει η «Πράσινη», ένας στόχος είναι ο Σιαμπάνης, που ανήκει στον ΠΑΟΚ και το ερχόμενο καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό του.

Από κει και πέρα ο Δώνης θέλει να έχει λιγότερους παίκτες στην διάθεσή του στις προπονήσεις, διότι ειδικά το τελευταίο διάστημα, έχουν μαζευτεί πολλοί. Οι Δημητρούλας, Βαλμάς και Αγγελόπουλος, που είχαν δοθεί δανεικοί, επέστρεψαν και προπονούνται στο Κορωπί και αναμένεται τον Γενάρη να αποχωρήσουν για άλλες ομάδες. Το ίδιο θα γίνει και με τον Μαρκ Σιφναίο, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Δώνη και θα φύγει για άλλη ομάδα.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 20 Ιουλίου