ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: «Η ΜΑΦΙΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ»

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία καταδικάζει την επίθεση στον διαιτητή, Θανάση Τζήλο, κάνοντας λόγο για τη μαφία που βασιλεύει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Η μαφία ζει και βασιλεύει»

Σήμερα το πρωί τέσσερις άνδρες επιτέθηκαν βάναυσα στον διαιτητή Θανάση Τζήλο, βγάζοντας έξω από το αυτοκίνητό του και ξυλοκοπώντας τον, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι και στα πόδια. Με τη σειρά της, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία καταδικάζει την επίθεση, ενώ παράλληλα κάνει λόγο για μαφία, που ζει και βασιλεύει στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση που δέχθηκε ο διαιτητής Θανάσης Τζήλος. Το νέο χτύπημα κατά της ελληνικής διαιτησίας φανερώνει ότι η μαφία στο ελληνικό ποδόσφαιρο ζει και βασιλεύει, κάτι που σε κάθε περίπτωση δεν τιμά κανέναν εξ όσων αποτελούμε κομμάτι του ποδοσφαίρου. Και επειδή από λόγια «χορτάσαμε», θα πρέπει άμεσα να ενεργοποιηθούν οι Αρχές προκειμένου να προστατευθούν τόσο οι άνθρωποι που αναμειγνύονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο όσο και το ίδιο το χιλιοταλαιπωρημένο άθλημα στη χώρα μας. Εκτός και αν βολεύει να λειτουργεί το ποδόσφαιρο σε συνθήκες τρομοκρατίας.

Περαστικά στον κ. Τζήλο. Περαστικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 17 Ιουλίου