ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΟΥΖΟΥΚΗ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ!

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού στην Πρέβεζα ετοιμάζουν μία ιδιαίτερη υποδοχή για τον Γιάννη Μπουζούκη.

Παναθηναϊκός: Πως και πως περιμένουν τον Μπουζούκη στην Πρέβεζα!

Ο Γιάννης Μπουζούκης είναι ένας από τους νεαρούς παίκτες του Παναθηναϊκού που έχει ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του. Ο Γιώργος Δώνης του έχει δώσει φανέλα βασικού και ο μικρός την έχει πάρει… σπίτι του. Ο Πρεβεζάνος μέσος έχει προγραμματίσει να ταξιδέψει στο τόπο καταγωγής του για να περάσει τα Χριστούγεννα, εκεί που όπως φαίνεται δεν θα τον υποδεχτεί μόνο η οικογένειά του.

Συγκεκριμένα, η Λέσχη φίλων Παναθηναϊκού Πρέβεζας ανακοίνωσε πως την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου θα φιλοξενήσει τον Γιάννη Μπουζούκη στο «σπίτι» της. Άλλωστε μιλάμε για ένα παιδί, που μεγάλωσε εκεί και ο κόσμος της περιοχής του έχει ιδιαίτερη αδυναμία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η λέσχη φίλων Παναθηναϊκού Πρέβεζας, βαδίζοντας προς τον τρίτο χρόνο ζωής της και παραμένοντας σταθερή στις αξίες της και στις απόψεις των μελών της, για ακόμη μια φορά θα σταθεί πρωτοπόρα στα τοπικά δρώμενα , καθώς είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 7.00 μμ. Θα υποδεχθεί στο χώρο που στεγάζεται το “σπίτι” κάθε Παναθηναϊκού, ένα δικό μας παιδί τόσο πράσινο όσο και Πρεβεζάνο, τον Γιάννη Μπουζούκη.

 Καλούμε λοιπόν τους μικρούς και μεγάλους φίλους της ομάδας μας (και όχι μόνο) να βρεθούν σε μια διαφορετική εκδήλωση . Όλοι μαζί θα γίνουμε πιο δυνατοί».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 21 Ιουλίου