ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΑΓΩΝΙΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

Δεν έχει κάτι σοβαρό ο Κουρμπέλης, αλλά σήμερα θα κριθεί η συμμετοχή του στο ματς με τον Ατρόμητο - Έτοιμος για παν ενδεχόμενο ο Δώνης.

Παναθηναϊκός: Αγωνίας συνέχεια!

Μια άτυχη στιγμή στην προπόνηση της Τετάρτης, καθιστά αμφίβολη τη συμμετοχή του Δημήτρη Κουρμπέλη στο αυριανό ματς με τον Ατρόμητο! Ο αρχηγός των «πράσινων» είχε μια σύγκρουση στο δίτερμα και αυτό του δημιούργησε ενοχλήσεις στο γόνατο. Δεν πρόκειται για τίποτα το σοβαρό, όμως αυτοί οι πόνοι είναι λογικό να φέρνουν αμφιβολίες αναφορικά με το αν θα προλάβει το ματς με τους Περιστεριώτες.

Βλέπετε χθες δεν προπονήθηκε ο «Κούρμπε» (έκανε αποφόρτιση) και όλα θα κριθούν σήμερα. Το καλό είναι πως δεν έχει κάποιο πρόβλημα που θα έφερνε φόβους για πιθανό ρίσκο αν τελικά αγωνιστεί. Ρίσκο για κάποιο μεγαλύτερο τραυματισμό δηλαδή.

Τα πάντα θα κριθούν απ’ τον ίδιο κι απ’ το αν έχει ενοχλήσεις ή όχι. Αν σήμερα κατορθώσει να προπονηθεί θα μπει στην αποστολή και στην ενδεκάδα. Αν δεν τα καταφέρει, τότε πιθανότατα θα μείνει εκτός αποστολής, δημιουργώντας ένα έξτρα πρόβλημα στον Γιώργο Δώνη.

Διαβάστε ποια είναι τα πλάνα του Γιώργου Δώνη για τον Ατρόμητο στην «Πράσινη» που κυκλοφορεί!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 16 Ιουνίου