ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ!

Η αδικία έχει γίνει… συνήθεια για τον Παναθηναϊκό, ακόμη και στη σεζόν που έμοιαζε να μην αποτελεί απειλή για κανέναν λόγω των εσωτερικών του προβλημάτων - Η απίστευτη αντιμετώπιση των διαιτητών απέναντι στο «τριφύλλι»!

Παναθηναϊκός: Στο ίδιο έργο θεατές!

Είναι ξεκάθαρη η επιλογή του Παναθηναϊκού να κρατά… χαμηλό προφίλ στο θέμα διαιτησίας. Είτε επειδή δεν υπάρχει δυνατότητα για κάτι περισσότερο σε διοικητικό επίπεδο, είτε επειδή είναι επιλογή των «πράσινων» αγωνιστικά, προκειμένου να μην επηρεάζονται και σπαταλούν ενέργεια σε αυτό το κομμάτι οι ποδοσφαιριστές.

Άλλωστε είναι κάτι που έχει τονίσει ο Γιώργος Δώνης αρκετές φορές κι αυτό φαίνεται απ’ τις αντιδράσεις στον αγωνιστικό χώρο, σε φάσεις που ο καθένας στο σπίτι του ή στις εξέδρες… βγαίνει απ’ τα ρούχα του. Η στάση του «τριφυλλιού», όμως, δε σημαίνει πως τα πράγματα έχουν βελτιωθεί. Δε σημαίνει πως λύθηκαν όλα τα προβλήματα που είχε σε αυτό τον τομέα ο Παναθηναϊκός.

Όπως την περασμένη σεζόν, όπως την προπερασμένη, όπως εδώ και πάνω από δύο δεκαετίες για την ακρίβεια, ο μεγαλύτερος Ελληνικός σύλλογος έχει πολλά προβλήματα απ’ τη διαιτησία. Τα οποία έχουν στερήσει πράγματα, είτε αυτά είναι ευκολότερες νίκες, είτε βαθμούς. Σε κάθε περίπτωση ακόμη κι αν δεν γίνεται η ίδια… φασαρία, δεν παύουμε να είμαστε στο ίδιο έργο θεατές! Σε σημείο που αισθάνεται κανείς πως πλέον η αδικία έχει γίνει βίωμα και συνήθεια.

Διαβάστε αναλυτικά το θέμα του Λευτέρη Μπακολιά στην «Πράσινη» που κυλοφορεί!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 05 Δεκεμβρίου